Biofeedback voor drukke moeders

Onlangs hebben we samen met Mama’s een blog geschreven over hoe biofeedback je kan helpen om rust te vinden in de alledaagse hectiek. Deze blog richt zich specifiek op drukke moeders. In onze psychologie praktijk in Zeist spreken we regelmatig jonge moeders die vastlopen in het combineren van carrière, sociale verplichtingen en het gezin. Vaak spreken we dan over klachten die ontstaan door slaap en of stress klachten. Structuur en een ritme wat bij je past, zijn cruciaal om deze juiste balans te vinden.

Biofeedback is een moderne therapie vorm die kan je helpen om meer rust te vinden in je brein en beter om te gaan periodes van stress. Daarmee is dit ook een effectieve methode om je te helpen bij periodes slaapproblemen en stressklachten.

Lees hier de hele blog op Mamas.nl× Neem direct contact op