Neurofeedback

Heb je vragen over Neurofeedback?

Hoe werkt de Neurofeedback behandeling precies? Voor welke klachten is de behandeling geschikt? Zijn er bijwerkingen van een Neurofeedback behandeling? We kunnen het ons goed voorstellen dat je verschillende vragen hebt over de Neurofeedback behandeling. Daarom vertellen we je graag meer over de Neurofeedback training.

In een notendop: Neurofeedback is een moderne behandelingsvorm voor diverse klachten, waaronder ADHD, ADD en slaapproblemen. Onderstaande infographic geeft een weergave van de verschillende stappen waaruit een behandeling bestaat.

Wil je meer weten? Op onze pagina over de Neurofeedback behandeling vind je meer informatie, evenals een filmpje waarin we uitleggen hoe we bij de behandeling te werk gaan. Om de precieze werking van de behandeling toe te lichten, hebben we de volgende pagina ingericht om antwoord te geven op de meestgestelde vragen over Neurofeedback.

Mocht je andere vragen hebben of meer willen weten over Neurofeedback, neem dan contact op met een van onze specialisten bij BrainNetwork.

BrainNetwork is een psychologie praktijk in de regio Utrecht, gespecialiseerd in Neurofeedback, Biofeedback en cognitieve gedragstherapie. We richten ons op de behandeling van onder andere ADHD, ADD, angst, hoofdpijn, autisme, slaapproblemen, stress en burn-outklachten. Bij BrainNetwork is het eerste gesprek altijd gratis, om bij de kennismaking met elkaar te bepalen wat de mogelijkheden zijn voor een behandeling.

In onze Blog vind je meer artikelen over Biofeedback & Neurofeedback