Clientenportaal

Bij BrainNetwork vinden we het belangrijk dat je inzage hebt in de gegevens die bij jouw behandeling horen. Daarom werken we bij BrainNetwork met een cliëntenportaal.

Inzage in gegevens

Het cliëntenportaal is een beveiligde online omgeving waarin je inzage hebt in je eigen gegevens die in het systeem staan. De gegevens die je hierin kan terugvinden zijn: de uitslag van de afspraken, de intakevragenlijst en het behandelplan.

Inloggen

Op het moment dat wij alle gegevens binnen hebben en je ingepland bent voor een verdiepende intake krijg je een mail met daarin je inloggegevens. Als je voor de eerste keer inlogt wordt er gevraagd om een nieuw eigen wachtwoord aan te maken.

Clientenportaal
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Veel van onze clienten komen vanuit de regio Utrecht: AmersfoortZeistBilthovenDe BiltUtrechtSoestHouten, Veenendaal en Nieuwegein.

BrainNetwork is aangesloten bij: