Professioneel & goede zorg

Bij psychologenpraktijk BrainNetwork staan we voor een professionele, persoonlijke en betrokken begeleiding van onze cliënten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze zorgverlening. Dat wil zeggen dat we alleen met gecertificeerde therapeuten werken en veel investeren in opleidingen en training van ons team. 

Vanuit de overheid zijn er duidelijke richtlijnen waar zorg aan moet voldoen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Bij BrainNetwork voldoen we uiteraard aan deze richtlijnen die beschreven zijn in de De Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties die tevens richtlijnen en ondersteuning geven in het waarborgen van goede zorg. 

BrainNetwork is aangesloten bij:

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
Biofeedback Certification International Alliance (BCIA)
International Society for Neurofeedback & research (ISNR)
Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt)
Biofeedback Vereniging Nederland (BVN)
Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Heb je vragen over onze behandelingen? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 030-2272365

Kwaliteit

Kwaliteitsstatuut

Het team van BrainNetwork bestaat uit ervaren GZ-psychologen en Basispsychologen. Alle psychologen in onze praktijk hebben een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog. Onze GZ psychologen hebben daarnaast de postdoctorale opleiding tot  gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond en zijn daarmee geregistreerd in het BIG register van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. 

Hieronder vind je het kwaliteitsstatuut van de individuele GZ psychologen die werkzaam zijn binnen ons team:

In het kwaliteitsstatuut geven we een beschrijving van de procedures, taken en verantwoordelijkheden van de behandelaren binnen ons team. Daarnaast staat aangeven in het kwaliteitsstatuut wie als regiebehandelaar kan optreden binnen onze praktijk.

Klachten

Als psychologenpraktijk BrainNetwork doen we er met ons team alles aan om onze behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen. We hebben intern duidelijke richtlijnen en afspraken om onze cliënten de beste zorg en begeleiding te bieden.

Toch kan het gebeuren dat je misschien niet tevreden bent over de behandeling of de begeleiding vanuit onze praktijk. Dit horen we dan ook graag zodat we dit met elkaar kunnen bespreken en tot de beste oplossing komen.

Wil je een klacht melden?

Als je niet tevreden bent over de behandeling adviseren we je altijd dit persoonlijk te bespreken met de behandelaar of regiebehandelaar. Mocht dit onverhoopt geen oplossing bieden hebben we ook onafhankelijk klachtenportaal via klachtenportaalzorg.nl (KPZ).

Zodra het KPZ je klacht heeft ontvangen neemt een onafhankelijke klachtenfunctionaris contact met je op. De klachtenfunctionaris van KPZ onderzoekt je klacht en kijkt naar mogelijke oplossingen. De klachtenfunctionaris werkt ook als bemiddelaar en zal in deze rol contact opnemen met ons om de klacht te bespreken en zo effectief tot een oplossing te komen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ervaringen van Clienten

BrainNetwork is een regionale psychologie praktijk met een locatie in Zeist en Soest en is aangesloten bij de Zorgkaart. Op de zorgkaart vind je ervaringen van onze cliënten. Als psychologenpraktijk werken op basis van een persoonlijke begeleiding en streven we naar langdurige resultaten. Je mag dan ook van ons verwachten dat we transparant zijn over de mogelijkheden van onze behandelingen en de voortgang tijdens een behandeltraject. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met één van onze psychologen? Neem dan contact met ons op.

BrainNetwork is aangesloten bij o.a: