Korte wachttijden

De wachtlijsten voor psychologische hulp binnen de basis GGZ  zijn nog altijd erg lang. Als regionale en vrijgevestigde psychologenpraktijk proberen we de wachttijden (aanmeldingswachttijd) zo kort mogelijk te houden. We streven ernaar om na een aanvraag binnen maximaal twee weken een intake te plannen. De wachttijden kunnen echter wel verschillen per locatie en per type behandeling.

Na de intake proberen we zo snel mogelijk de behandeling te starten. De behandelingswachttijd is bij ons maximaal 2 weken. Het kan dan wel zijn dat niet direct je gewenste tijd of dag beschikbaar is maar zodra deze plek in onze agenda vrij  komt zullen we deze voor je reserveren.

Hieronder vind je de actuele wachttijden per type behandeling. Dit is een indicatie, we werken de wachttijden elke twee weken bij. Heb je vragen over onze wachttijden neem dan contact. Door een bericht achter te laten via onze contact formulier kunnen we je direct op de wachtlijst zetten.

Korte wachttijden

Wachttijden basis GGZ

Als psychologenpraktijk BrainNetwork werken we contractvrij. Dat wil zeggen dat we geen vast contracten hebben met zorgverzekeraars maar dat onze zorg wel aan alle richtlijnen van verzekeraars voldoet en daarmee vergoed wordt op basis van restitutie. Lees hier meer over op onze pagina over vergoedingen. Voor de basis GGZ (verzekerde zorg) streven we naar een korte wachtlijst van gemiddeld 2-3 weken.

De verwachte wachttijd voor een intake is op dit moment:

  • Locaties Soest: 1-2 weken
  • Locatie Zeist: 1-2 weken

 

Wachttijden Neurofeedback

Neurofeedback valt onder de complementaire zorg. Dat wil zeggen dat deze zorg niet binnen de basisverzekering valt maar wel onder een aanvullende verzekering kan vallen. Lees hier meer over op onze pagina over vergoedingenNeurofeedback training is een intensief  traject van 10 tot 12 weken daarmee kunnen de wachttijden binnen onze praktijk soms wat langer zijn.

De verwachte wachttijd voor een intake vind je hieronder per locatie.  Na de intake streven we er naar de behandeling binnen 2 weken te starten. 

  • Locaties Soest: +/- 3 maanden
  • Locatie Zeist: +/-  4-5 maanden

BrainNetwork biedt naast de reguliere zorg ook de mogelijkheid om coaching in te zetten voor bepaalde klachten. Dit zijn vaak kortdurende trajecten en deze trajecten vallen buiten de verzekerde zorg en zijn zonder verwijzing van de huisarts. Voor deze trajecten geldt vaak een korte wachttijd binnen onze praktijk door de vorm en intensiteit van de behandeling.

Direct aanmelden

De wachttijd binnen onze psychologenpraktijk is afhankelijk van de type behandeling en de flexibiliteit (welke dagen en tijden je kan) van degene die in behandeling komt. We streven daarbij altijd naar korte wachttijden om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Een intake kan op dit moment vaak binnen 1 á 3 weken ingepland worden. Via ons contactformulier kan je je aanmelden.

Voor korte vragen met betrekking tot onze hulpverlening zijn wij op de dinsdagen vanaf 13.00u tot 15.00u en donderdagen tussen 10.00u en 11.30u beschikbaar op het telefoonnummer: 030-22 72 365. Je kan ons ook altijd bereiken via de mail of het contact formulier. We proberen daar spoedig op te reageren.

Aanmelden

Mel je via dit formulier aan voor een behandeling binnen onze praktijk
Vestiging
Toestemming

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een regionale psychologiepraktijk met een locatie in Zeist en Soest. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling. We streven naar korte wachttijden zodat we je snel kunnen helpen. Heb je vragen over onze wachttijden of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Onze locaties zijn goed bereikbaar vanuit: Amersfoort, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Soest, Houten, Soesterberg en Bunnik.

BrainNetwork is aangesloten bij: