Actuele wachttijden

De wachtlijsten voor psychologische hulp binnen de basis GGZ  zijn nog altijd erg lang. Als regionale en vrijgevestigde psychologenpraktijk proberen we de wachttijden (aanmeldingswachttijd) zo kort mogelijk te houden. We streven ernaar om na een aanvraag binnen maximaal vier weken een intake te plannen. De wachttijden kunnen echter wel verschillen per locatie en per type behandeling.

Na de intake proberen we zo snel mogelijk de behandeling te starten. De behandelingswachttijd (tijd tussen de intake en start van de behandeling) is bij ons meestal 2 weken. Het kan dan wel zijn dat niet direct je gewenste tijd of dag beschikbaar is maar zodra deze plek in onze agenda vrij  komt zullen we deze voor je reserveren.

Hieronder vind je een indicatie van de actuele wachttijden per type behandeling. Heb je vragen over onze wachttijden neem dan contact. Door een bericht achter te laten via onze contact formulier kunnen we je direct op de wachtlijst zetten.

Korte wachttijden

Wachttijden basis GGZ

Als psychologenpraktijk BrainNetwork hebben we met verschillende verzekeraars contracten, deze vind je op onze pagina over de vergoedingen. Ook als we geen contract hebben met jou verzekeraar, wordt een groot deel (60% tot 80%) van de behandelingen meestal vergoed. Dit noemen we contract vrije zorg. We hebben dan geen vaste afspraken met zorgverzekeraars maar omdat onze zorg wel aan alle richtlijnen van verzekeraars voldoet kan de behandeling op basis van restitutie vergoed worden. Lees hier meer over op onze pagina over vergoedingen en laat je vooraf altijd goed informeren door je verzekeraar. 

Voor de basis GGZ (verzekerde zorg) streven we er altijd om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Over de afgelopen periode was de gemiddelde wachttijd tussen de 4 en 6 weken. De actuele wachttijd voor een intake is op dit moment:

  • Locaties Soest: 8-10 weken
  • Locatie Zeist: 8-10 weken

 

Wachttijden Neurofeedback

Neurofeedback valt onder de complementaire zorg. Dat wil zeggen dat deze zorg niet binnen de basisverzekering valt maar wel onder een aanvullende verzekering kan vallen. Lees hier meer over op onze pagina over vergoedingenNeurofeedback training is een intensief  traject van 10 tot 12 weken daarmee kunnen de wachttijden binnen onze praktijk soms wat langer zijn.

De verwachte wachttijd voor een intake vind je hieronder per locatie.  Na de intake streven we er naar de behandeling binnen 2 weken te starten. 

  • Locaties Soest: +/- 4 maanden
  • Locatie Zeist: +/-  4-6 maanden

BrainNetwork biedt naast de reguliere zorg ook de mogelijkheid om coaching in te zetten voor bepaalde klachten. Dit zijn vaak kortdurende trajecten en deze trajecten vallen buiten de verzekerde zorg en zijn zonder verwijzing van de huisarts. Voor deze trajecten geldt vaak een kortere wachttijd binnen onze praktijk door de vorm en intensiteit van de behandeling.

Direct aanmelden

De wachttijd binnen onze psychologenpraktijk is afhankelijk van de type behandeling en de flexibiliteit (welke dagen en tijden je kan) van degene die in behandeling komt. We streven er altijd naar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Via het contactformulier hieronder kan je je direct aanmelden.

Voor korte vragen met betrekking tot onze hulpverlening zijn wij op de dinsdagen vanaf 13.00u tot 15.00u en donderdagen tussen 10.00u en 11.30u beschikbaar op het telefoonnummer: 030-22 72 365. Je kan ons ook altijd bereiken via de mail of het onderstaande contact formulier. We proberen daar spoedig op te reageren.

Vestiging

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een regionale psychologiepraktijk met een locatie in Zeist en Soest. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling. Heb je vragen over onze wachttijden of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Onze locaties zijn goed bereikbaar vanuit: Amersfoort, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Soest, Houten, Soesterberg en Bunnik.

BrainNetwork is aangesloten bij: