Online Psycholoog

Welkom bij psychologie praktijk BrainNetwork. Ben je op zoek naar een online psycholoog? Wil je direct begeleiding van je klachten vanuit je eigen vertrouwde locatie? Dan kan onze online behandeling een oplossing voor jou zijn. Vanuit je eigen huis of op elke andere locatie online werken aan je klachten. Een online psycholoog kan zeer effectief zijn voor de behandeling van verschillende soort klachten zoals:

 

  • Stressklachten
  • Burn-out
  • Angst- en/of paniekklachten
  • Slaapproblemen

 

Een online behandeling kent dezelfde frequentie en kwaliteit als een reguliere behandeling in onze praktijk. Echter is deze behandelingsvorm niet voor alle klachten en voor iedereen de beste oplossing. We starten daarom altijd met een vrijblijvend kennismaking om een goed beeld te krijgen van je klachten. Op basis daarvan bepaalt de psycholoog samen met jou of een online traject de beste begeleiding voor jouw klachten beidt. Een neurofeeedback training kan uitsluitend gevolgd worden in onze praktijk

Direct contact opnemen

Voordelen online pyscholoog

 

Je eigen vertrouwde en veilige omgeving

Flexibiliteit in je behandeling

Besparing in tijd

Behandeling vanuit waar je ook bent

Online psycholoog

ONLINE BEHANDELING

 

Divers klachten zoals onder andere stress, burn-out, angst en paniekklachten of slaapproblemen zijn goed te begeleiden door middel van een online therapie. Een online psycholoog moet echter wel bij jou passen. We bieden daarom ook altijd de mogelijkheid om je behandeling in onze praktijk voor te zetten. Voordat we starten met een behandeling plannen we eerst een vrijblijvende kennismaking. Zo kan de psycholoog een goede inschatting maken van jouw behoefte en de mogelijkheden voor de behandeling. Online maken onze psychologen gebruik van diverse behandelmethoden. In onze praktijk werken wij veel met de volgende methoden:

 

 

Heb je psychische klachten? Een online psycholoog kan je helpen. Uit onderzoek is gebleken dat een online behandeling (videobellen) dezelfde effectiviteit kan geven als een behandeling in de praktijk. Voor sommige klachten of type behandelingen is het echter geen oplossing. Laat je daarom altijd goed informeren en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

plan kennismaking

HOE WERKT EEN ONLINE PSYCHOLOOG?

 

BrainNetwork staat voor een persoonlijke, laagdrempelige, duurzame en effectieve behandeling. Dit zijn voor ons ook de kernwaarden bij het online begeleiden van klachten. Het uitgangspunt is dat een onlinebehandeling gelijkwaardig is aan een behandeling in onze praktijk. De frequentie en duur van de behandeling zal ook gelijk zijn aan een traditioneel traject. Je zal begeleid worden door een vaste online psycholoog.

 

Voor de online behandeling maken we gebruik van beeldbellen. Wij werken met software waarin het beeldbellen op een veilige manier kan plaatsvinden. Je hebt alleen een computer of tablet nodig met internet en een camera om aan de slag te kunnen. Voor sommige behandeling zoals hartcoherentie training heb je ook apparatuur nodig die we je aanbieden als onderdeel van de behandeling. Deze wordt dan opgestuurd.

 

De huidige ontwikkelingen in beeldbellen bieden de mogelijkheid om elkaar goed te zien en te horen.  Daarmee kunnen we een vertrouwde en persoonlijke omgeving creëren. Mocht je nog niet bekend zijn met beeldbellen, dan zal onze psycholoog je daarin uiteraard begeleiden, zodat je hier snel vertrouwd mee raakt.

Online psycholoog

TARIEVEN ONLINE THERAPIE

 

Het eerst kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en bedoeld om een goede inschatting te maken van je klachten. Vervolgens gelden voor online behandeling (beeldbellen) dezelfde tarieven als in onze praktijk. Meer hierover vind je hier bij onze tarieven.

 

De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst en het type klachten die jij ervaart. Op basis van de gegevens uit de intake zullen we een persoonlijk behandelplan opstellen en deze met je bespreken. Onze online psycholoog zal gedurende de behandeling tussentijds evaluaties in plannen om met elkaar de voortgang te evalueren. Mocht je gedurende het traject toch de voorkeur geven aan een afspraak in onze praktijk. Dan kan je uiteraard je afspraken met dezelfde psycholoog voortzetten in onze praktijk.

Start online behandeling
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we op individueel niveau afstemmen op jouw hulpvraag en klacht. Een duidelijke en transparante communicatie is daarbij belangrijk. Onze psychologen werken daarbij vanuit de leerbaarheid van je eigen brein en lichaam.

 

In onze praktijk zien we volwassenen en kinderen met grote verscheidenheid aan klachten, zoals angst en paniek, slaapproblemen of stress klachten. We bieden naast de behandelingen in onze praktijk ook online behandelingen aan. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag advies van een psycholoog? Neem dan contact op.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG    ISNR

× Direct contact opnemen