Over BrainNetwork

 

In 2017 is Ilse Mennen de psychologie praktijk BrainNetwork gestart vanuit haar interesse in de werking van het zenuwstelsel in combinatie met gedrag. Door processen in het lichaam meetbaar te maken en inzicht te geven biedt zij een duurzame oplossing in het verminderen van klachten. Een persoonlijke en betrokken benadering staat centraal, waarbij er op individueel niveau wordt afgestemd op de hulpvraag en klacht. Een duidelijke en transparante communicatie is daarbij belangrijk. De afgelopen jaren is de praktijk verder gegroeid tot een moderne psychologie praktijk die werkt vanuit de leerbaarheid van je eigen brein en lichaam.

 

In onze praktijk zien we volwassenen en kinderen met grote verscheidenheid aan klachten, zoals ADD, ADHD, angst en paniek, PTSS, whiplash, slaapproblemen of stress klachten. BrainNetwork onderscheid zich door de behandelvormen Neurofeedback en Biofeedback die we combineren met cognitieve gedragstherapie, ACT en psychomotorische therapie.

 

Je brein en lichaam staan continue met elkaar in verbinding door vele interne netwerken. Met of zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak kunnen deze netwerken minder ontwikkeld zijn en of verstoord raken. Dit kan een grote impact hebben op je lichamelijk en psychisch functioneren. Op basis van het lerend vermogen van je brein en het zelfsturend vermogen van het lichaam helpt een psycholoog van BrainNetwork je om deze interne netwerken te herstellen en te versterken waarmee je klachten te verminderen.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

BrainNetwork werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde psychologen. Ons team vertelt je graag meer over behandelingen en hoe we je daarmee kunnen helpen bij je klachten. We bieden altijd een gratis intake om kennis te maken en goed beeld te geven van de mogelijkheden voor verschillende klachten.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ONZE BEHANDELINGEN

 

Binnen onze behandelingen kijken we naar zowel de mentale als de fysiologische aspecten van je functioneren. Zo bieden we een complete behandeling waarbij we met de client kunnen werken aan duurzame resultaten. We maken in onze behandelingen daarom naast gesprekstherapie zoals Cognitieve gedragstherapie of ACT ook gebruik van biofeedback, EMDR, neurofeedback of psychomotorische therapie.

 

Binnen de behandeling staat het welzijn van de cliënt altijd voorop. Bij BrainNetwork vinden we het belangrijk om de sessies in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen. We willen dat je je op je gemak, veilig en vertrouwd voelt. Transparante en duidelijke communicatie vinden we daarbij belangrijk. Dit houdt in dat we helder communiceren en ook aan zullen geven als onze behandelmethode geen passende methode is in het aanpakken van je klachten.

 

Wil je meer weten over  behandelmethode en wat we voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Nu contact opnemen

ONZE PSYCHOLOGEN

BrainNetwork staat voor een persoonlijke en effectieve behandeling. We besteden daarom veel tijd in opleiding en ontwikkeling van ons team. De behandelingen worden ook altijd uitgevoerd door gecertificeerde Psychologen die tevens Biofeedback therapeut en Neurofeedback therapeut zijn.

Psycholoog zeist

Ilse Mennen

Psycholoog

Cognitief gedragstherapeut

EMDR therapeut

Psycholoog

Ayla Snoeijs

Psycholoog

Psychomotorisch therapeut

Psycholoog Zeist Wina

Wina Bootsma

Psycholoog

EMDR Therapeut

Neurofeedback & biofeedback specialisten

 

Onze praktijk is gekwalificeerd als Neurofeedback specialist BCN en lid van de BCIA. De BCIA is een non-profit organisatie en het enige erkende Internationale Instituut voor opleiding en professionalisering van Neurofeedback en biofeedback therapeuten. Om BCIA gecertificeerd te zijn en te blijven is het belangrijk om continu opleiding en training te volgen die erkend zijn door deze organisatie. 

 

 

Lidmaatschappen en Certificeringen:

 

Neem een kijkje in onze praktijk

Praktijk brainnetwork
Neurofeedback
Psycholoog Neurofeedback
Neurofeedback bij kinderen
Biofeedback
Neurofeedback
EEG neurofeedback

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG    ISNR

× Direct contact opnemen