Over ons

 

BrainNetwork is een psychologie praktijk in de regio Utrecht gericht op de behandeling van onder andere ADHD, ADD, depressie, burn-out, slaapproblemen, angst & paniek klachten, leerproblematiek en autisme. Bij BrainNetwork gaan we uit van het brein, het lerende brein. Het brein dat bestaat uit vele interne netwerken en netwerken met de rest van het lichaam. Met of zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak kunnen deze netwerken minder ontwikkeld zijn en of verstoord raken. Dit heeft impact op het lichamelijk, psychische als cognitief functioneren. Het goed functioneren vindt namelijk zijn basis in deze netwerken. Bij verschillende klachten werken deze netwerken niet optimaal. Bij BrainNetwork geloven we erin dat deze netwerken weer geoptimaliseerd en of verder ontwikkeld kunnen worden door het trainen van dit mentale als fysieke systeem. We gaan daarbij uit van de leerbaarheid van het brein en het lichaam.

 

Middels onze Neurofeedback en Biofeedback apparatuur maken we deze netwerken (innerlijke processen) inzichtelijk en kan er gewerkt worden aan een betere samenwerking en betere balans tussen lichaam en geest. Wij werken daarbij met de nieuwste apparatuur op het gebied van neurofeeedback en biofeedback. Via Mind Media blijven wij op de hoogte van innovaties op dit gebied. De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde (BCIA) therapeut met een academische achtergrond. Onze behandelaar is daarnaast opgeleid tot cognitieve gedragstherapeut om je tijdens en na de behandeling zo goed mogelijk te coachen en te begeleiden.

 

Binnen de behandeling staat het welzijn van de cliënt voorop. Bij BrainNetwork vinden we het belangrijk om de sessies in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen. We willen dat je je op je gemak, veilig en vertrouwd voelt. Transparante communicatie vinden we daarbij belangrijk. Dit houdt in dat we helder communiceren en ook aan zullen geven als de neurofeedback of biofeedback geen passende methode is in het aanpakken van je klacht.

 

Wil je weten of onze behandelmethode ook iets voor jou is, neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Lees meer op onze blog over de Neurofeedback behandeling, slaapproblemen en burn-out en volg ons via Facebook.

 

Meer weten of kennis maken?

Vul je gegevens in voor een vrijblijvend intake gesprek

CONTACT
DSC_0343
Meer weten of kennis maken?

Vul je gegevens in voor een vrijblijvend intake gesprek

CONTACT
goh-rhy-yan-422485

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG