greg-rakozy-199745

PEAK PERFORMANCE EN NEUROFEEDBACK

Vaak denken mensen dat neurofeedback alleen toegepast wordt bij mentale of fysieke klachten. Dat is niet zo. Neurofeedback wordt ook wel toegepast om prestaties te verbeteren.

 

Wanneer je lekker aan het werk bent, je bent goed gefocust, ervaart rust en helderheid zijn je hersenen in een andere staat, dan wanneer je in de ochtend met een zogenaamd ‘vliesje’ over je hoofd de dag begint. Bij topsport is geldt dat hetzelfde. Het blijkt dat topsporters het brein in een straat kunnen brengen waarbij topprestaties geleverd kunnen worden. Men komt in een staat waarin je fysiek als mentaal een rust kunt bereiken en tegelijkertijd een goede focus kunt hebben. Het brein functioneert optimaal, er is een helderheid waarin dingen vanzelf lijken te gaan. Deze staat waarin je hersenen verkeren, kan je trainen. Peak performance wordt daarom toegepast in de sportwereld, bij muzikanten en in het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven heeft het als resultaat dat mensen beter presteren door een verbeterde concentratie, betere stressbestendigheid, meer flexibiliteit, meer rust en verbeterde vitaliteit. Het helpt burn-outs voorkomen.

Voor meer informatie over PEAK PERFORMANCE in de regio Utrecht, de Utrechtse Heuvelrug en Zeist kan je ons bereiken op telefoonnummer 030-2272365.

Of plan een gratis intake via het contact formulier

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

            

× Direct contact opnemen