Psycholoog Bunnik

Welkom bij BrainNetwork Psycholoog Bunnik. Ben je op zoek naar een persoonlijke en effectieve behandeling van je klachten? Ons team van ervaren psychologen helpt je graag. Vanuit onze praktijk op het station Driebergen Zeist helpen we cliënten met uiteenlopende klachten zoals: Stress klachten, Angst en paniek, Slaapproblemen, ADHD&ADD, Depressie en zelfbeeld problemen.

 

Het team van BrainNetwork bestaat  uit ervaren en deskundige therapeuten, die werken op basis van jouw persoonlijke situatie. Een langdurig en blijvend resultaat is daarbij ons uitgangspunt. Door middel van een transparante en duidelijk aanpak bereiken we samen met jou het beste resultaat. In onze behandelingen maken we gebruik van verschillende methode zoals Cognitieve Gedragstherapie, PMT, ACT (Acceptance Commitment Therapie) of Biofeedback.

PERSOONLIJKE BEHANDELING

Geen standaard protocol maar een behandeling aangepast op jouw situatie

RESULTAAT GERICHT

We werken vanuit een integrale aanpak door een combinatie van fysiologie en psychologie

DUIDELIJK & TRANSPARANT

Het succes van de behandeling bepalen we samen. Heldere communicatie is daarbij belangrijk

Ben je op zoek naar een Psycholoog in de omgeving van Bunnik of wil je advies over je klachten? We vertellen je graag wat we vanuit BrainNetwork voor jou kunnen doen. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze psychologen. Voor behandelingen gericht op stress en burn-out klachten kan je ook kijken op Mindimpact.nl.

Hoe kunnen we je helpen?

Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren en gekwalificeerde psychologen die je kunnen adviseren en helpen met verschillende soorten klachten zoals; burn-out, AD(H)D, slaapproblemen, of angst en paniek klachten. We gaan graag met je in gesprek om jouw situatie te begrijpen en een advies te geven over het verminderen van je klachten.

Cognitieve Gedragstherapie Bunnik

Cognitieve gedragstherapie is een bewezen effectieve behandelmethode. De methode wordt veel toegepast door psychologen op verschillende soorten klachten zoals; angst en paniek, somberheid of stress klachten. Je gedachten, je gevoel en je gedrag hebben een grote invloed op elkaar.

 

Niet de situatie zelf, maar de gedachten over die bepaalde situatie bepalen hoe jij je erbij voelt en hoe je er vervolgens op reageert (wat je gedrag is). Een bepaalde situatie kan voor iedereen hetzelfde zijn maar hoe je de situatie ervaart is voor iedereen anders. Door meer inzicht te krijgen in je gedachten kan je leren om anders met bepaalde situaties om te gaan.

 

Bij cognitieve gedragstherapie helpt onze psycholoog je gedachte, je gevoel en je gedrag inzichtelijk te maken. Vervolgens helpen we je om op een andere manier naar situaties te kijken en daar mee om te gaan. Door samen met de psycholoog te onderzoeken wat je klachten in stand houden en daar bewust aan te werken krijg je meer controle over je gedachten, gedrag en gevoel. Lees hier​ meer over de mogelijkheden van cognitieve gedragstherapie.

Psycholoog Bunnik

Biofeedback Bunnik

Onze psychologen zijn gespecialiseerd en getraind in biofeedback. Dit is een unieke behandelmethode waarbij lichaamssignalen zoals spierspanning, huidgeleiding, ademhaling, hartslag en handtemperatuur de basis vormen voor de behandeling.  Deze behandelmethode gaat uit van een sterke samenwerking tussen je brein en lichaam. Door middel van een biofeedback-meting  kan de behandelaar inzichtelijk maken hoe jouw lichaam reageert op stress en zien in hoeverre je lichaam in staat is om hiervan te hertellen.

 

Je lichaam reageert op situaties die zich voordoen, het wordt geactiveerd of ontspant. Daarbij is het continu op zoek naar een goede balans. Maar deze balans kan verstoord raken. Op het moment dat er zo een verstoring in je lichaam en brein ontstaat, kan dit verschillende klachten geven. De behandeling door middel van biofeedback is erop gericht om je meer inzicht te geven in het functioneren van je lichaam en brein. Daarbij zal onze psycholoog je helpen om lichaamssignalen te herkennen en er op bewust niveau zelf meer sturing aan te geven. Lees hier​ meer over deze unieke behandelmethode.

 

Neurofeedback is een vorm van biofeedback waarbij er een terugkoppeling wordt gegeven op de hersenactiviteit. Deze methode is uitermate geschikt bij klachten zoals ADHD en Slaapproblematiek.  Lees hier​ meer over Neurofeedback.

Ervaringen van onze Cliënten

“De behandeling heeft me veel inzicht gegeven in eigen situatie en (oa) mijn aandachtsspanne is in positieve zin sterk verbeterd.” Verder lezen…..

“Ik heb een prettige behandeling gehad bij Brainnetwork. Mijn problemen werden goed in kaart gebracht en er werd veel begrip getoond. Er werd goed geluisterd.” Verder lezen…..

“Ik heb veel geleerd in een paar maanden tijd. Er is ook zeker een verschil nu na de behandeling. Zeer kundige zorgaanbieder die je veel handvaten geeft, gelukkig ook met wat humor..” Verder lezen…..

“Het behandelplan word geheel persoonlijk opgesteld, er word tijdig geëvalueerd en bijgesteld indien nodig. Je word uitgedaagd om zelf je probleem aan te pakken, je routine te verbreken en grenzen op te zoeken in nieuwe mogelijkheden die voor jou fijn/veilig aanvoelen ” Verder lezen…..

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork | Psychologie praktijk Bunnik

Wil je graag meer weten over onze behandelingen of direct spreken met een psycholoog van BrainNetwork? Neem dan contact met ons op. Wij bieden behandelingen voor zowel volwassenen als kinderen met verschillende klachten zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, Autisme, Angstklachten, Leerproblemen, Hoofdpijn, Slaapproblemen & Burn-out.

 

Je kan ons 5 dagen per week bereiken van 9.00 tot 18.00 op 030-2272365.  Onze praktijk bevind zich op een centrale locatie, op loop afstand van het station Driebergen Zeist en dichtbij de afrit van de A12. We zijn met de auto, fiets of openbaar vervoer goed te bereiken vanuit Bunnik.  Vind hier onze locatie.

Ons team van psychologen is aangesloten bij:

           NFG    ISNR

× Direct contact opnemen