Op zoek naar een psycholoog in Soest?

Heb jij last van mentale of fysieke klachten en zoek je een psycholoog in Soest? BrainNetwork is een gespecialiseerde psychologenpraktijk met locaties in Zeist en Soest. Wij behandelen een breed spectrum aan klachten, zoals slaapproblemen, paniek en angst, depressie, een burn-out, PTSS of AD(H)D. Herken jij een van deze klachten? Onze psychologen staan voor jou klaar.

Onze erkende psychologen zijn gespecialiseerd in diverse behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie, biofeedback en neurofeedback.  De werkwijze van de psychologen bij BrainNetwork onderscheidt zich door een transparante en persoonlijke aanpak. Bovendien streven wij naar een langdurig resultaat.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bij BrainNetwork kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kun je bepalen of wij bij jou passen.

Persoonlijke aanpak
Geen lange wachtlijsten
Erkende therapeuten

Een unieke psycholoog met een integrale aanpak

Als je op zoek bent naar een psycholoog omgeving Soest kun je terecht bij BrainNetwork. Wij behandelen diverse klachten, zoals stemmingsproblemen, slaapproblemen, angst- en paniekklachten en een burn-out. Daarnaast behandelen wij ook mensen met diverse lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn.

Bij BrainNetwork is ieder mensen uniek en daar passen wij onze behandelingen op aan. Door onze persoonlijke werkwijze houden wij rekening met jouw persoonlijke situatie en zorgen wij dat jij je comfortabel voelt. Daarom kun je bij ons een gratis kennismakingsgesprek inplannen, waarin jij ons vragen kan stellen en wij advies kunnen geven over een eventuele behandeling.

Heb jij last van mentale of fysieke klachten en heb je een psycholoog in Soest nodig? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking bij BrainNetwork!

Onder andere Neurofeedback bij BrainNetwork in Soest

BrainNetwork onderscheidt zich van psychologen in Soest door vooruitstrevende behandelmethodes en de visie hierop. Wij werken met behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en ACT. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in biofeedback, hartcoherentie training en neurofeedback. 

Naast onze visie onderscheidt ook onze expertise op het gebied van biofeedback en neurofeedback ons van andere praktijken. Hierom komen mensen graag voor een psycholoog vanuit Soest naar BrainNetwork. Bij biofeedback meten we bijvoorbeeld je hartslag, ademhaling en spierspanning. Bij Neurofeedback de hersenactiviteit. Door te zien wat er in je lichaam gebeurd leer je deze processen te beïnvloeden waardoor je beter in je balans kan herstellen en klachten zullen verminderen. 

Als psycholoog werken we dus niet alleen vanuit het mentale stuk, maar kijken we breder en nemen we het lichaam mee in  het aanpakken van klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oorzaak, de disbalans die is ontstaan en zullen je begeleiden in het doorbreken van bepaalde patronen. 

Psycholoog Zeist

Onze psychologen zijn er voor jou!

Ben je op zoek naar een psycholoog in Soest? Dan kun je terecht bij psychologen praktijk BrainNetwork. Ons hechte team van psychologen zijn allemaal academisch opgeleid. Daarbij hebben ze alle benodigde certificaten en zijn ze gespecialiseerd in onze vooruitstrevende behandelmethodes. Zo ben jij zeker weten in goede handen en krijg jij de persoonlijk behandeling die je nodig hebt.

Waarom BrainNetwork?

  • Unieke werkwijze door een combinatie van fysiek en mentaal;
  • Een persoonlijke werkwijze;
  • Een ontspannen sfeer;
  • Alleen erkende psychologen.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork: jouw psycholoog in Soest

BrainNetwork is jouw psycholoog in Soest en omstreken. Met onze specialistische behandelmethodes en erkende psychologen werken wij aan een effectieve klachtenvermindering. Daarbij staat in onze praktijk een persoonlijke en geïntegreerde aanpak centraal en passen wij de behandeling aan op jouw persoonlijke situatie. Onze praktijk is goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer vanuit onder andere Zeist, Utrecht, Doorn, Nieuwegein, Bilthoven.

Wil je overleggen met een van onze psychologen? Of wil je gewoon meer informatie? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken op 030-2272365. Niet alleen kun je ons hier op bellen, ook kun je ons een WhatsApp berichtje sturen. Daarnaast kun je het onderstaand contactformulier invullen, dan kunnen wij contact met jou opnemen.

BrainNetwork is jouw psycholoog in Soest.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.