Dé psycholoog in de buurt van Nieuwegein

Ben je op zoek naar een psycholoog? Nieuwegein ligt op korte afstand van de psychologenpraktijk BrainNetwork in Zeist. Bij ons kun je terecht voor een persoonlijke en effectieve behandeling van je klachten. BrainNetwork behandelt veel verschillende klachten. Heb jij last van angst en paniek, slaapproblemen, AD(H)D, depressie of een burn-out? Onze behandelend psychologen helpen jou graag!

BrainNetwork is een eerstelijns psychologenpraktijk. Wij behandelen uiteenlopende klachten middels diverse behandelmethoden. Onze psychologen zijn onder andere gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, neurofeedback en biofeedback. Door een duidelijke, transparante aanpak en specialistische behandelmethodes streven wij naar langdurig en blijvend resultaat.

Ben je nieuwsgierig? Door middel van een gratis kennismakingsgesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Dankzij onze effectieve en persoonsgerichte aanpak is het de moeite waard om vanuit Nieuwegein een psycholoog in Zeist te bezoeken. Neem nu contact op voor meer informatie!

 

Persoonlijke aanpak
Geen lange wachtlijsten
Erkende therapeuten

In de regio Nieuwegein: de psycholoog met een persoonlijke aanpak

Zoek je een psycholoog regio Nieuwegein? BrainNetwork staat dan voor jou klaar. Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende klachten, namelijk  angst en paniek klachten,  slaapproblemen, AD(H)D, stemmingsproblemen en  burn-out. Ook onverklaarbare lichamelijke klachten zoals hoofdpijn zien wij in onze praktijk voorbij komen.

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal en we geloven dat dit de basis is voor een effectieve en duurzame behandeling. Wij houden rekening met jouw persoonlijke situatie en passen de behandeling hier op aan, want geen mens is gelijk. Het is belangrijk dat een behandeling passend is en dat jij je op je gemak voelt. Het is daarom mogelijk om bij ons voor een vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek langs te komen.

Dit gesprek biedt de mogelijkheid om te kijken wat we voor je kunnen betekenen, een advies te geven en jij vragen kan stellen. Zoek jij een psycholoog in Nieuwegein? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in bij BrainNetwork!

Alleen erkende psychologen bij BrainNetwork

Als je zoekt naar een psycholoog wil je iemand die de juiste kennis heeft. Bij de psychologenpraktijk BrainNetwork werken alleen erkende psychologen, wat betekent dat ze academisch zijn opgeleid en in het bezit zijn van benodigde certificaten. Bovendien zijn de psychologen gespecialiseerd in onze behandelmethodes. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent als je zoekt naar een psycholoog regio Nieuwegein.

De voordelen van BrainNetwork:

  • Een persoonlijke aanpak;
  • Een ontspannen sfeer;
  • Unieke werkwijze door combinatie van behandelingen;
  • Erkende psychologen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Psycholoog Zeist

Unieke behandelmethodes zoals Biofeedback en Neurofeedback

BrainNetwork is een moderne psychologen praktijk, die gespecialiseerd is in vooruitstrevende behandelmethodes. De behandelingen die wij aanbieden zijn cognitieve gedragstherapie, ACT en EMDR. Daarnaast bieden wij biofeedback, Hartcoherentie training en neurofeedback in Nieuwegein aan.

Onze visie en expertise op het gebied van biofeedback onderscheidt ons van vele andere praktijken. Bij BrainNetwork zien we dan ook regelmatig mensen die voor een psycholoog vanuit Nieuwegein en regio Utrecht komen. Biofeedback kijkt naar jouw lichaamssignalen, onder andere hartslag, ademhaling en spierspanning. Wij meten deze signalen en maken ze inzichtelijk, zodat je kunt zien hoe jouw lichaam reageert op stress. Je leert signalen te herkennen en met je lichaam te werken voor een betere balans. Neurofeedback kijkt specifiek naar de signalen van je hersenen.

Wij geloven dat hoofd, hart en lichaam met elkaar in verbinding staat. Daarom kijken wij zowel naar de fysieke- als mentale processen in jouw lichaam. Wij kijken dus niet alleen naar de klachten, maar we willen begrijpen waar het vandaan komt, wat het mogelijk in standhoud en wat je kan doen om klachten aan te pakken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Psycholoog Nieuwegein: Goede zorg in de regio

Voor een psycholoog in de buurt van Nieuwegein kun je terecht bij BrainNetwork. Wij zijn een gespecialiseerde psychologenpraktijk, die verder kijkt dan alleen klachten. Onze psychologen werken aan duurzame en effectieve klachten vermindering  door middel van een geïntegreerde aanpak. 

Onze psychologenpraktijk is centraal gelegen in Zeist en is eenvoudig te bereiken vanuit Nieuwegein, maar ook vanuit Utrecht, Doorn en Bilthoven via de A12 of lopend vanaf het station Driebergen-Zeist.  Vind hier onze locatie.

Wil jij meer weten over BrainNetwork of wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt ons 5 dagen in de week telefonisch bereiken op 030-2272365. Wij staan jou graag te woord en plannen indien gewenst een gratis kennismakingsgesprek in. Ook kun je via onderstaan contactformulier je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

BrainNetwork staat voor jou klaar als psycholoog nabij Nieuwegein.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.