Psycholoog Soesterberg

Ben je op zoek naar een psycholoog in Soesterberg? BrainNetwork is een regionale en moderne psychologenpraktijk dicht bij Soesterberg met een locatie in Soest en Zeist. Ons team van psychologen staat voor een betrokken en persoonlijke begeleiding bij verschillende psychische klachten. We begeleiden zowel cliënten vanuit de verzekerde zorg op verwijzing van de huisarts (basis GGZ), als cliënten die zonder verwijzing baat hebben hebben bij een gesprek met een psycholoog. Je kan bij terecht op onze locaties dichtbij Soesterberg maar ook digitaal.

Het team van BrainNetwork bestaat  ervaren en deskundige psychologen en biofeedback therapeuten. We werken persoonsgericht op basis van een persoonlijk behandelplan.Een langdurig en blijvend resultaat is daarbij ons uitgangspunt. Heldere doelen en duidelijke communicatie vinden we beal nr gjk om tot een effectieve behandeling te komen. Onze psychologen hebben verschillende expertises en kunnen je helpen bij diverse klachten zoals: trauma & PTSS, angst & paniekklachten, slaapproblemen, stressklachten, AD(H)D, depressie, zelfbeeld problemen. In onze behandelingen maken we gebruik van verschillende behandelmethode zoals onder andere cognitieve gedragstherapie,  ACT therapie, EMDR, neurofeedback, biofeedback en hartcoherentie.

Zoek je een psycholoog in de buurt van Soesterberg? Wil je advies over je klachten of meer weten over onze behandelingen? i Neem dan contact op via 030-2272365 of via mail op info@brainnetwork.nl.

 

Persoonlijk & betrokken

Op basis van de doelen die we gesteld hebben werken we samen met jou aan een duurzaam resultaat van de behandeling. We evalueren regelmatig om zo de behandeling bij te sturen waar nodig.

Duurzaam resultaat

Op basis van de doelen die we gesteld hebben werken we samen met jou aan een duurzaam resultaat van de behandeling. We evalueren regelmatig om zo de behandeling bij te sturen waar nodig.

Duidelijk & transparant

Duidelijke en transparante communicatie staat voor ons aan de basis van een effectieve begeleiding. Als we je goed begrijpen en mogen uitdagen kunnen we de beste resultaten bereiken.

Persoonlijk & betrokken

Zoek je een betrokken en ervaren psycholoog in de buurt van Soesterberg? Ons team van therapeuten kan je helpen bij diverse psychische of mentale klachten vanuit onze praktijk in Zeist of Soest. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor een digitaal consult als dit past binnen de behandeling.

Als psychologenpraktijk werken we vanuit de visie dat ons functioneren sterk bepaald wordt door gedachte, gevoelens en gedrag en dat ons brein een sterk lerend vermogen heeft. In onze behandelingen benaderen we daarom klachten niet alleen vanuit het mentale perspectief maar maken we ook vaak gebruik van ervarings- en lichaamsgerichte technieken als dit past bij de aard van je klachten. Daarbij kan je denken aan PMT, hartcoherentie en biofeedback.

We streven naar een duurzaam resultaat. We willen je helpen om klachten te verminderen en je ook handvatten geven in je dagelijks functioneren. Lees meer over onze werkwijze op onze website: werkwijze

Psycholoog Soesterberg

Professionele begeleiding bij diverse psychische klachten

Door de inzet van diverse behandelmethode in onze praktijk en de verschillende expertises binnen ons team kunnen we een effectieve behandeling bieden voor cliënten met uiteenlopende klachten zoals:

Neem gerust contact op als je advies wil over je klachten of meer informatie zoekt over onze behandelingen. Een behandeltraject bij BrainNetwork worden vaak volledig of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Het is wel belangrijk dat wij hiervoor een doorverwijzing van jouw huisarts ontvangen. Lees hier meer over op onze webpagina over vergoedingen.

Resultaatgerichte behandeling

Het team van BrainNetwork bestaat uit ervaren psychologen met verschillende expertises. Ons team is daarnaast gecertificeerd voor verschillende behandelmethode en als zodanig aangesloten bij de betreffende brancheverenigingen. Cognitieve gedragstherapie en ACT therapie vormen vaak het startpunt van een behandeling. Daarnaast zien we ook een sterke ontwikkeling van EMDR therapie binnen onze praktijk bij klachten als gevolg van trauma en PTSS. Sinds de start van onze praktijk in 2018 hebben we veel ervaring opgebouwd met verschillende vormen van biofeedback. Dit kan vaak een waardevolle toevoeging zijn op de reguliere behandeling

Gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie kan door een psycholoog ingezet worden om zowel je denken als doen te beïnvloeden. De behandeling helpt je om anders naar situaties te kijken en je meer bewust te worden van je gedrag (en dit aan te passen).

Biofeedback & Hartcoherentie

Biofeedback is een verzamelnaam voor verschillende behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaam signalen zoals bijvoorbeeld je hartslag of spierspanning. Door dit inzichtelijk maken leer je meer over je (soms onbewust) reageert op bepaalde situaties.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing of EMDR therapie is veel gebruikte behandelmethode bij klachten als gevolg van trauma (PTSS). EMDR helpt je om meer los te komen van de emotionele lading die een bepaalde gebeurtenis nog steeds heeft.

Neurofeedback

Neurofeedback is een training voor je brein. Het werkt op basis van je hersengolven die een belangrijke rol spelen in de communicatie tussen verschillende hersendelen. Neurofeedback kan effectief ingezet worden bij klachten als ADHD, slaapproblemen en NAH

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een psycholoog in Soesterberg? Onze psychologenpraktijk in Soest is makkelijke bereikaar vanuit Soesterberg. We streven naar korte wachtlijsten zodat je bij ons snel terecht kan (actuele wachttijden). Een psycholoog van BrainNetwork kijkt per situatie en gericht op de persoon zelf, welke behandeling of combinatie van behandelmethoden het beste aansluit. We houden duidelijke en transparante communicatie. Zo weet je van te voren hoe het traject eruit zal zien en ook of dit vergoed wordt door de verzekeraar. Een behandeling bij BrainNetwork bestaat meestal uit de volgende stappen:

1. Kennismaking

Heb je vragen over onze behandelingen? Plan dan een telefonisch kennismaking van 15 minuten met een psycholoog. We kunnen dan je klachten kort bespreken en een advies geven over een mogelijke behandeling.

2. Start behandeling

Bij de start van een behandeltraject zullen we een verdiepende intake pannen van 60 tot 90 minuten met de verantwoordelijke psycholoog. Tijdens de intake zullen we veel vragen stellen om een goed beeld te krijgen van je klachten en hulpvraag.

3.Behandel sessies

Aan de hand van het behandelplan en de vragen die we besproken hebben tijdens de intake plannen we een aantal behandelsessies (meestal 10 tot 12). Tussentijds evalueren we de behandeling en de progressie die je ervaart.

4. Einde behandeling

Tijdens de het behandeltraject werken we toe naar de doelen die we gesteld hebben. We zullen in overleg afstemmen wanneer we de behandeling afronden. De behandelend psycholoog blijft ook beschikbaar na de het afronden van het traject.

Direct contact met een psycholoog

Heb je vragen over onze behandelingen of kennismakingsgesprek (15 min) met een psycholoog? Onze praktijk is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 12.00 op telefoonnummer 030-2272365. Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer ervaringen en informatie over onze behandelingen vind je ook in onze  psychologie-blog.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Psycholoog in Soesterberg | BrainNetwork

BrainNetwork is een regionale psychologenpraktijk met een locatie in Soest en Zeist. Wij bieden behandelingen voor zowel volwassenen als kinderen met verschillende klachten zoals onder andere NAH, ADHD, ADD, Autisme, Angst- en paniekklachten, Leerproblemen, Hoofdpijn, Slaapproblemen & Burn-out.

Je kan ons telefonisch bereiken op 030-2272365, we zijn het beste bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur.  Onze locatie in Soest (gezondheidscentrum Dalplein) is goed te bereiken met openbaarvervoer of auto vanuit Soesterberg. Onze locatie in  Zeist bevind zich op loop afstand van het station Driebergen-Zeist en dichtbij de afrit van de A12. Vind hier onze locatie.