WERKEN  BIJ BRAINNETWORK

 

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht die zich richt op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met uiteenlopende klachten. In onze behandelingen staat leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in het lichaam meetbaar te maken en inzicht te geven willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten.  Daarvoor maken we veel gebruik van Biofeedback, Neurofeedback en Psychomotorische therapie in onze behandelingen.

 

In 2020 zijn we op basis van dezelfde filosofie gestart met een programma dat zich richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder het label MindImpact (www.mindimpact.nl).

 

Onze praktijk staat voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we op individueel niveau afstemmen op de hulpvraag en klacht. Een duidelijke en transparante communicatie vinden we daarbij belangrijk. De afgelopen jaren is de praktijk gegroeid tot een moderne kleinschalige psychologie praktijk. Om aan de vraag van onze cliënten te kunnen voldoen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

 

Vacature GZ-Psycholoog

MEER INFORMATIE OVER ONZE VACATURES? 

Join our team
Vacature Psycholoog

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG    ISNR

× Direct contact opnemen