VACATURE PSYCHOLOOG / GZ PSYCHOLOOG

 

Vacature Basis of GZ psycholoog. BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht die zich richt op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met uiteenlopende klachten. Onze praktijk is gespecialiseerd in behandeling door middel van Neurofeedback, Biofeedback & Cognitieve gedragstherapie.

 

Daarnaast zijn we afgelopen jaar gestart met een programma dat zich met name richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder de praktijk MindImpact (www.mindimpact.nl).

 

Voor de groei van onze praktijk zijn we per direct op zoek naar een (Basis) psycholoog of GZ psycholoog. We zoeken iemand voor 16 tot 32 uur per week. De functie is eventueel ook in te vullen als zelfstandige professional.

 

 

Je werkzaamheden als Psycholoog voor BrainNetwork

 

We bieden een afwisselende functie in een moderne praktijk,  waarbij je verschillende cliënten met verschillende klachten zal behandelen, zoals;

 

  • Jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out
  • Kinderen en volwassenen met problematiek (ADHD en ADD) middels neurofeedback
  • Volwassenen met diverse problematiek middels gesprekstherapie en biofeedback

 

Daarnaast zal je deelnemen aan het overleg over de praktijk en vinden we het belangrijk dat bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze behandelingen.

 

 

Naar wie zijn we op zoek?

 

  • je bent psycholoog NIP of GZ psycholoog
  • je hebt affiniteit met neuropsychologie en biofeedback
  • je hebt ervaring in het behandelen van mensen met diverse problematiek
  • je hebt ervaring met behandelen middels CGt en/of ACT
  • je kan goed luisteren, bent open en enthousiast
  • je weet anderen te inspireren en in beweging te krijgen
  • je vind het leuk mee te denken in de ontwikkeling van onze behandelingen

 

 

Wat biedt BrainNetwork?

 

We zijn een moderne maar kleinschalige praktijk met een prettige werksfeer, waarin je jezelf kan zijn en verantwoordelijkheid krijgt. We hebben een mooie ruime locatie op loopafstand van Station Driebergen-Zeist.

 

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie als psycholoog in een praktijk die groeiende is. Daarnaast hechten we veel belang aan ontwikkeling en verdieping in behandelmethoden. Daarom zullen we je ook begeleiden d.m.v. training en opleidingen.

Wil je meer weten over BrainNetwork en onze werkwijze kijk ook eens op onze website: www.brainnetwork.nl en www.mindimpact.nl

 

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovenstaande criteria? Solliciteer dan direct via info@brainnetwork.nl t.a.v. Ilse Mennen

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE? NEEM DAN CONTACT OP

Join our team
Vacature Psycholoog

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG    ISNR

× Neem direct contact op