WERKEN BIJ BRAINNETWORK

 

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht die zich richt op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met uiteenlopende klachten. In onze behandelingen staat leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in het lichaam meetbaar te maken, mensen te laten ervaren en inzicht te geven willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten. Daarvoor maken we naast de reguliere gesprekstherapie (CGT en ACT) vaak gebruik van Biofeedback, EMDR, Neurofeedback en Psychomotorische therapie in onze behandelingen.

 

In 2020 zijn we op basis van dezelfde filosofie gestart met een programma dat zich richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder het label MindImpact (www.mindimpact.nl).

 

Onze praktijk staat voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we op individueel niveau afstemmen op de hulpvraag en klacht. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel. Persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze psychologen vinden wij dan ook belangrijk.

De afgelopen jaren is de praktijk gegroeid tot een moderne psychologie praktijk. Om aan de vraag van onze cliënten te kunnen voldoen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

 

Vacature GZ-Psycholoog

 

Vacature Basis Psycholoog

MEER INFORMATIE OVER ONZE VACATURES? 

Join our team
Vacature Psycholoog

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

           NFG    ISNR

× Direct contact opnemen