Vacature GZ-psycholoog

Vacature GZ Psycholoog Zeist – Soest. BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht. We richten ons  op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met klachten zoals o.a. ADHD, whiplash klachten, SOLK, angst en paniek, slaapproblemen, zelfbeeld problemen, stress en burn-out. We zijn een moderne en betrokken praktijk die werkt vanuit een positieve en holistische benadering. We kijken vooruit en maken gebruik van vooruitstrevende en lichaamsgerichte behandelingen. In onze behandelingen streven wij naar een duurzame oplossing voor het verminderen van klachten. Om dit te realiseren maken we, naast gesprekstherapie zoals cognitieve gedragstherapie en ACT, in onze behandelingen vaak gebruik van behandelmethoden zoals BiofeedbackEMDR en PMT.

Vacature Psychologenpraktijk BrainNetwork

In 2020 zijn we op basis van dezelfde filosofie gestart met een programma dat zich richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder ons label MindImpact (http://www.mindimpact.nl)

Voor de uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste GZ Psycholoog (16-32 uur). Heb je affiniteit met neuropsychologie en fysiologie, ben je nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de psychologie zoals Biofeedback en werk je graag in een dynamische omgeving waar kwaliteit en aandacht voor cliënten voorop staat? Dan komen we graag met je in gesprek voor de vacature als GZ Psycholoog.

WERKEN ALS GZ PSYCHOLOOG BIJ BRAINNETWORK

We bieden een afwisselende functie in een moderne praktijk, waarbij je verschillende cliënten met verschillende klachten zal behandelen, zoals;

  • Jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out
  • Jong volwassenen en volwassenen met diverse problematiek (o.a.. depressie, angst en paniek, zelfbeeld, OCD, AD(H)D, onverklaarbare lichamelijke klachten) middels gesprekstherapie en biofeedback

Daarnaast verwachten we dat je actief zal deelnemen aan de verdere ontwikkeling van onze behandelingen en de zorg voor onze cliënten. We streven ernaar om onze behandelingen continu te verbeteren om zo cliënten een nog betere en langdurige oplossing te bieden.

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE?

  • je hebt een afgeronde Universitaire opleiding Psychologie en een BIG registratie
  • je hebt ervaring in het behandelen van mensen met diverse problematiek
  • je hebt affiniteit met neuropsychologie en biofeedback
  • je hebt ervaring met behandelen middels CGt en/of ACT, EMDR
  • je kan goed luisteren, bent open en enthousiast
  • je weet anderen te inspireren en in beweging te krijgen
  • je vind het leuk mee te denken in de ontwikkeling van onze behandelingen

WAT BIEDT BRAINNETWORK?

We zijn een moderne praktijk met een prettige werksfeer, waarin je jezelf kan zijn en verantwoordelijkheid krijgt. We gaan uit van vertrouwen en authenticiteit in je behandelingen. We hebben een mooie ruime locatie op loopafstand van het Station Driebergen-Zeist en een locatie in een gezondheidscentrum in Soest.

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein en hecht team waarbij er persoonlijke aandacht is voor cliënten en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We hechten veel belang aan ontwikkeling en verdieping in behandelmethoden. Daarom zullen we je ook begeleiden d.m.v. training, opleidingen en intern overleg. Je ontvangt een persoonlijk opleidingsbudget en we zullen je ook intern begeleiden d.m.v. training en intervisie. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot biofeedback therapeut.

Voor deze vacature hanteren we een salaris richtlijn conform de CAO GGZ inclusief 13de maand, daarnaast is deze vacature eventueel ook in te vullen als zelfstandige professional. Het pensioen is geregeld bij het PFZW.

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE?

Wil je meer weten over BrainNetwork en onze werkwijze kijk ook eens op onze website: www.brainnetwork.nl en www.mindimpact.nl

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovenstaande criteria? Solliciteer dan direct via info@brainnetwork.nl t.a.v. Ilse Mennen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Veel van onze clienten komen vanuit de regio Utrecht: AmersfoortZeistBilthovenDe BiltUtrechtSoestHoutenWoerdenVeenendaal en Nieuwegein.

BrainNetwork is aangesloten bij: