Vacature Praktijk Assistent Zeist

Vacature Praktijk Assistent Zeist. BrainNetwork is een regionale psychologie praktijk met praktijklocaties in Zeist & Soest. We richten ons  op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met klachten zoals o.a. ADHD, whiplash klachten, SOLK, angst en paniek, slaapproblemen, zelfbeeld problemen, stress en burn-out.

We zijn een betrokken BGGZ praktijk die werkt vanuit een positieve en holistische benadering. We kijken vooruit en maken gebruik van vooruitstrevende en lichaamsgerichte behandelingen. In onze behandelingen streven wij naar een duurzame oplossing voor het verminderen van klachten. Om dit te realiseren maken we, naast gesprekstherapie zoals cognitieve gedragstherapie en ACT, in onze behandelingen vaak gebruik van behandelmethoden zoals BiofeedbackEMDR en PMT.

Praktijk assistent

Vacature Praktijk Assistent Zeist: Wat ga je doen?

Wil jij in een ondernemende en moderne psychologenpraktijk werken waarin persoonlijke zorg voor clienten voorop staat en je deel bent van een leuk, hecht en professioneel team? Dan is deze vacature iets voor jou! Wegens de groei van onze praktijk en onze ambities om met ons team de beste psychische zorg te leveren zijn wij op zoek naar een cliëntgerichte praktijk Assistent (8-24 uur)Als praktijk assistent heb je afwisselende en belangrijke rol binnen ons team die processen in onze praktijk beheert en het team ondersteund. Dit doe je onder andere door:

 • Het beantwoorden en inplannen van nieuwe cliënt afspraken in de agenda
 • Telefonisch en per email cliënten te woord staan
 • Het beheren van administratieve processen binnen de praktijk
 • Zorg te dragen voor een prettige kantooromgeving
 • Het organiseren van teamdagen, bijeenkomsten
 • Te ondersteunen bij de (online) marketing van de praktijk

We streven ernaar om onze behandelingen en communicatie met cliënten continu te verbeteren om zo de beste en persoonlijke zorg te kunnen verlenen. We vinden daarom fijn dat je naast de “standaard” taken (pro)actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze praktijk. Goede ideeën hoe we nog beter en efficiënter kunnen werken omarmen we graag. Deze functie kan deels op locatie en deels thuis (digitaal) ingevuld worden. Vind je het leuk om een team te ondersteunen, ben je proactief, administratief sterk en goed in het onderhouden van contact met cliënten? Dan komen we graag met je in contact.

 

Vacature Praktijk Assistent Zeist: Wie zoeken we?

Naar wie zijn we op zoek voor de vacature van Praktijk Assistent in Zeist? Ben je client gericht, energiek, betrokken en werk je graag in een persoonlijke en informele werkomgeving? en herken je je in onderstaande competenties? Dan komen we graag met je in contact.

 • Je werkt gestructureerd en accuraat
 • Je bent communicatief vaardig (zowel in contact met cliënten als intern)
 • Je bent handig met email en andere administratieve systemen
 • Je staat midden in het team
 • Je ziet wat er goed gaat maar ook wat er beter kan
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer weten over onze praktijk neem dan contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar Ilse via ilse@brainnetwork.nl

Werken bij BrainNetwork

We zijn een regionale psychologie praktijk met een locatie is Zeist en Soest. We richten ons  op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met klachten zoals o.a. ADHD, whiplash klachten, SOLK, angst en paniek, slaapproblemen, zelfbeeld problemen, stress en burn-out. Ons praktijk kenmerkt zich door een prettige werksfeer, waarin je jezelf kan zijn, we samen werken en je verantwoordelijkheid krijgt. We hebben een mooie ruime locatie op loopafstand van het Station Driebergen-Zeist en een locatie in een gezondheidscentrum in Soest.

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein en hecht team waarbij er persoonlijke aandacht is voor onze cliënten en we samen samen werken als team om de beste zorg te bieden. Als Praktijk Assistent sta je midden in het team en ben je het eerste contact voor onze clienten.

 

Praktijk Assistent in Zeist

Sollicitatie

Wil je reageren op een van onze vacatures in Zeist of Soest? Heb je een vraag over werken bij BrainNetwork? Neem contact met ons op via dit contact formulier of stuur een mail naar ilse@brainnetwork.nl

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een regionale psychologie praktijk met een locatie in Zeist en Soest. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen.  Ben je op zoek naar een positie als GZ Psycholoog in Soest binnen een ondernemend organisatie? Onze locatie op het Dalplein in Soest is goed te bereiken vanuit de regio Utrecht, AmersfoortZeistBilthovenDe Bilt, Baarn & Soesterberg

BrainNetwork is aangesloten bij: