Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. BrainNetwork geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij je daarom contact op te nemen met BrainNetwork.

 

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die BrainNetwork via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van BrainNetwork.

Gebruik informatie

BrainNetwork is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van BrainNetwork. Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

Externe links

De website van copyright BrainNetwork bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. BrainNetwork kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright BrainNetwork. Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijk toestemming van BrainNetwork. Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@brainnetwork.nl

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen aangaande deze website dan kun je een mail te sturen naar info@brainnetwork.nl