Leuk als jij in ons team komt werken!

BrainNetwork is een vrijgevestigde regionale psychologenpraktijk met een locatie in Zeist en Soest. Sinds 2017 is onze praktijk gegroeid tot moderne praktijk binnen de generalistische geestelijke gezondheidszorg.  

Onze zorgverlening kenmerkt zich door een holistisch aanpak. In onze behandelingen staat leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in het lichaam meetbaar te maken, mensen te laten ervaren en inzicht te geven willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten. Daarvoor maken we naast de reguliere gesprekstherapie (CGT en ACT)  gebruik van ervarings en lichaamsgerichte therapie vormen zoals Biofeedback, EMDR, Neurofeedback en Psychomotorische therapie in onze behandelingen.

Vacature GZ Pyscholoog

Werken bij BrainNetwork, wat kan je verwachten?

Neem je graag initiatief? Denk jij niet in beperkingen maar in mogelijkheden? Ben je een teamplayer en wil je beste zorg bieden voor je cliënten? Lees dan vooral verder. Werken bij BrainNetwork betekent werken in positieve werkomgeving waarbij we de kwaliteit en aandacht voor onze cliënten voorop stellen. We zijn een energieke organisatie met veel ervaring binnen ons team. We werken op basis van effectief bewezen behandelmethode maar proberen daar binnen ook innovatief te zijn onder andere door de combinatie met lichaamsgerichte therapievormen.

  • Moderne & fijne werkomgeving
  • Jaarlijks persoonlijk opleidingsplan
  • Open & informele werksfeer
  • Gevarieerd takenpakket
  • Wekelijks intervisie & MDO

Als BrainNetwork willen we onszelf blijven ontwikkelen om zo een goede werkomgeving te bieden en de beste zorg voor onze cliënten. Daarom verwachten we van iedereen binnen ons team dat je proactief bent en meedenkt met de ontwikkeling onze praktijk. 

Solliciteren op een van onze vacatures?

Ben je client gericht, energiek, betrokken en werk je graag in een persoonlijke en informele werkomgeving? 

Voor de uitbreiding van ons team zijn we regelmatig op zoek naar Basispsychologen, GZ psychologen, Neurofeedback therapeuten en PMT therapeuten. Onder aan deze pagina vind je de openstaande vacatures.  

Heb je interesse om te komen werken binnen onze praktijk, maar staat er op dit moment geen geschikte vacature open? Vul het onderstaande formulier in en wij gaan heel graag met je in gesprek.

Vacature GZ-Psycholoog

Vacactures

Hieronder vind je vacatures die we op dit moment open hebben staan. Heb je een vraag over een van deze vacatures of wil je meer informatie over werken bij BrainNetwork? Laat dan een bericht achter via onderstaande contactformulier of mail naar ilse@brainnetwork.nl

Vacature GZ-Psycholoog in Soest

Vacature GZ-Psycholoog in Zeist

Vacature Basis Psycholoog 

Vacature Neurofeedback Therapeut (GESLOTEN)

Vacature Praktijk Assistent Zeist (GESLOTEN)

 

Sollicitatie

Wil je reageren op een van onze vacatures in Zeist of Soest? Heb je een vraag over werken bij BrainNetwork? Neem contact met ons op via dit contact formulier of stuur een mail naar ilse@brainnetwork.nl

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk met een locatie in Zeist en Soest. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Ben je op zoek naar een leuke werkplek in een ondernemend organisatie? Onze praktijk locaties zijn goed te bereiken vanuit de regio Utrecht, AmersfoortZeistBilthovenDe Bilt, Houten, Veenendaal en Nieuwegein.

BrainNetwork is aangesloten bij: