Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen, wil je meer weten over je klachten of direct een afspraak plannen?  Voor vragen over de behandeling is onze praktijk telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030-2272365 ook kan je een bericht sturen via het onderstaande contactformulier.

Voor het direct inplannen van een afspraak is onze planning dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur. Mocht je ons toch niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij jouw terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier hieronder of laat een voicemail bericht achter met je vraag. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl of een bericht sturen via Whatsapp via de knop rechts onderaan deze pagina.

Bij BrainNetwork sta jij als cliënt centraal. Wij zetten ons in voor de beste zorg, zonder lange wachttijden. Kijk hier voor de actuele wachttijden.

Ons team van psychologen staat voor je klaar!

Contact Psychologiepraktijk BrainNetwork

Aanmelden of een vraag stellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze locaties

BrainNetwork is een regionale Psychologiepraktijk met twee locaties in Zeist & Soest, daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om online behandelingen te volgen (of een deel van de behandeling). Voor vragen  kan je ons bereiken op : 030-2272365 of een mail sturen naar  info@brainnetwork.nl

Route BrainNetwork Zeist

BrainNetwork Zeist is gemakkelijk te bereiken met de trein en openbaar vervoer. Onze praktijk in het gebouw van het Business Station Zeist ligt aan de achterkant van het treinstation Driebergen-Zeist op nog geen 2 minuten lopen. Met de auto zijn we ook goed bereikbaar vanuit de omgeving Driebergen- Zeist. Het Business Station Zeist waarin onze praktijk gevestigd is ligt aan de afslag van de snelweg A12. Bij de praktijk kan je eenvoudig parkeren op onze eigen parkeerplaatsen die je herkend aan het bordje met de naam BrainNetwork.

BrainNetwork Locatie Soest

BrainNetwork Soest is gemakkelijk te bereiken met de trein via het station Soest Zuid. Vanuit het station Soest is het 5 minuten rijden met de bus naar Raadhuisplein en vanuit hier een kleine wandeling naar onze locatie in het gezondheidscentrum Dalplein. Met de auto zijn we goed bereikbaar vanuit de regio Soest, Amersfoort, Baarn en kan je eenvoudig voor de deur parkeren van het gezondheidscentrum Dalplein. Onze praktijk staat vervolgens bij binnenkomst van het gezondheidscentrum duidelijke aangeven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over BrainNetwork

Onze psychologie praktijk staat voor effectieve en duurzame behandelingen bij verschillende psychische klachten. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in biofeedback, cognitieve gedragstherapie en hartcoherentie. We maken een altijd een persoonlijk behandelplan op basis van jouw persoonlijke situatie. Neem contact als je meer wil weten over de mogelijkheden van BrainNetwork. We beantwoorden graag de vragen over jouw klachten en hoe we je daarbij kunnen helpen.

BrainNetwork is aangesloten bij: