Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen, wil je meer weten over je klachten of je direct aanmelden voor een behandeling? Stuur ons dan een bericht via het onderstaande contactformulier of op het mailadres administratie@brainnetwork.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor telefonisch contact is onze administratie bereikbaar op:
– maandag 13.30-16.30 uur
– woensdag 09.00-12.00 uur
– vrijdag 09.00-12.00 uur
op telefoonnummer 030-2272365. Mocht je ons toch niet direct kunnen bereiken, laat dan een kort bericht achter op de voicemail of stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Bij BrainNetwork sta jij als cliënt centraal. Wij zetten ons in voor de beste zorg en streven naar zo kort mogelijke wachttijden. Kijk hier voor de actuele wachttijden.

Ons team van psychologen in Zeist en Soest staat voor je klaar!

Contact Psychologiepraktijk BrainNetwork

Aanmelden of een vraag stellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op locatie of digitaal?

BrainNetwork is een regionale psychologenpraktijk met locaties in Zeist en Soest. We bieden ook de mogelijkheid om online behandelingen te volgen (of een deel van de behandeling) als dit past binnen het behandeltraject. Voor vragen kan je ons bereiken op : 030-2272365 of een mail sturen naar administratie@brainnetwork.nl

BrainNetwork locatie Zeist

Onze locatie in Zeist is gemakkelijk te bereiken met trein, bus of eigen vervoer. Onze praktijk in het gebouw van het Business Station Zeist ligt aan de achterkant van het treinstation Driebergen-Zeist op ongeveer 2-5 minuten lopen. Met de auto is onze praktijk goed bereikbaar vanaf de snelweg A12, maar ook vanuit de regio Utrechtse Heuvelrug. Bij de praktijk kan je eenvoudig parkeren op onze eigen parkeerplaatsen die je kan herkennen aan het bordje met de naam BrainNetwork.

 

BrainNetwork locatie Soest

Onze locatie in Soest is goed te bereiken met de trein via station Soest Zuid. Vanuit het station Soest Zuid is het 5 minuten rijden met de bus naar Raadhuisplein en vanuit hier rest een kleine wandeling naar onze locatie in het gezondheidscentrum Dalplein. Met de auto zijn we goed bereikbaar vanuit de regio Soest, Amersfoort, Baarn en kan je eenvoudig en gratis voor de deur parkeren van het gezondheidscentrum. Onze praktijk staat vervolgens bij binnenkomst van het gezondheidscentrum duidelijk aangeven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over BrainNetwork

BrainNetwork staat voor een effectieve en duurzame behandeling bij verschillende psychische klachten. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes zoals biofeedback, cognitieve gedragstherapie en hartcoherentie. We maken altijd een persoonlijk behandelplan op basis van jouw persoonlijke situatie. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over onze praktijk. We beantwoorden graag de vragen over jouw klachten en hoe we je daarbij kunnen helpen.

BrainNetwork is aangesloten bij: