Hoe kan je ons bereiken?

Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@brainnetwork.nl.

 

We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar op 030-2272365. Mocht je ons niet kunnen bereiken, laat dan een bericht achter via het contactformulier of spreek een bericht in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Bezoek adres:

Business Station Zeist

Kwekerijweg 2c

3709 JA Zeist

 

Onze locatie is ligt nabij het station Driebergen-Zeist en is daarmee goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

 

Kijk op onze blog voor meer artikelen over onze behandelingen.

Contactformulier

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht:

 

Vanuit Utrecht kan je ons gemakkelijk bereiken met de Trein via station Driebergen-Zeist. Onze praktijk ligt aan de achterkant van het station  op 2 minuten lopen.

 

Met de auto zijn we goed bereikbaar en kan je eenvoudig parkeren bij het station.

 

Neem vanaf de A12 vanuit Utrecht afslag 20 ‘Driebergen’ en ga vervolgens de Hoofdstraat op richting Zeist. Na een paar honderd meter houd je links aan richting het Stationsplein, na een 100 meter vind je onze praktijk rechts in het pand Business Station Zeist.

Vanuit de Bilt:

 

Vanuit de Bilt kan je ons gemakkelijk bereiken in ongeveer 20 minuten met de Bus (51) richting station Driebergen-Zeist. Onze praktijk ligt aan de achterkant van het station op 2 minuten lopen.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ: