Vacature Psycholoog regio Utrecht

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht die zich richt op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met uiteenlopende klachten. In onze behandelingen staat leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in het lichaam meetbaar te maken, mensen te laten ervaren en inzicht te geven willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten. Daarvoor maken we naast de reguliere gesprekstherapie (CGT en ACT) vaak gebruik van Biofeedback, EMDRNeurofeedback en Psychomotorische therapie in onze behandelingen.

Werken bij BrainNetwork?

In 2020 zijn we op basis van dezelfde filosofie gestart met een programma dat zich richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder het label MindImpact (www.mindimpact.nl).

Onze praktijk staat voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we op individueel niveau afstemmen op de hulpvraag en klacht. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel. Persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze psychologen vinden wij dan ook belangrijk.

De afgelopen jaren is de praktijk gegroeid tot een moderne psychologie praktijk. Om aan de vraag van onze cliënten te kunnen voldoen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Vacature GZ-Psycholoog

Vacature Psychotherapeut

Vacature Basis Psycholoog

Vacature Neurofeedback Therapeut

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Veel van onze clienten komen vanuit de regio Utrecht: AmersfoortZeistBilthovenDe BiltUtrechtSoestHoutenWoerdenVeenendaal en Nieuwegein.

BrainNetwork is aangesloten bij: