Over BrainNetwork

BrainNetwork is een regionale psychologenpraktijk met vestigingen in Zeist en Soest. Wij combineren evidence based behandelingen zoals cognitieve gedragstherapie met vooruitstrevende lichaamsgerichte behandelmethodes, zoals hartcoherentie, biofeedback en neurofeedback. Daarbij gaan we in onze behandelingen uit van een sterke verbinding tussen je hoofd (denken), lichaam (ervaren) en hart (voelen).

Door onze integrale aanpak kunnen we een effectieve begeleiding bieden bij diverse soorten klachten zoals ADHD, angststoornissen, stemmingsproblemen, stressklachten, slaapproblemen, zelfbeeldproblematiek en trauma. We kijken vooruit en willen je handvatten en inzichten bieden om patronen te doorbreken en klachten duurzaam te verminderen.

We werken met een divers team van ervaren therapeuten met verschillende expertises. Op basis van je persoonlijke hulpvraag maken we een individueel behandelplan en werken we aan een optimaal resultaat voor jou.

GZ Psycholoog Soest

Het team van BrainNetwork

Het team van BrainNetwork bestaat uit ervaren en gecertificeerde psychologen. Binnen de visie van onze praktijk werken onze therapeuten autonoom en op basis van hun eigen expertise. Daarmee kunnen we een divers en op maat behandeltraject bieden aan onze cliënten.

Ons team werkt conform de gedragscodes van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee borgen we de kwaliteit van onze behandelingen en dragen we zorg voor de privacy van de behandeling.

Ilse Mennen Psycholoog Zeist
Ilse Mennen

Psycholoog
Cognitief gedragstherapeut VGCt
EMDR therapeut
Neurofeedback therapeut
Biofeedback therapeut

Psycholoog Zeist Suzanne
Suzanne Romijn

GZ-Psycholoog
EMDR Therapeut
Cognitief gedragstherapeut VGCt
Orthomuleculair therapeut i.o.

Willem Geraedts GZ psycholoog Soest
Willem Geraedts

GZ-Psycholoog

Bertine van der Steldt Psycholoog Zeist
Bertine van der Steldt
Marije psycholoog Soest
Marije Blacquiere

Psycholoog
Buitenpsycholoog

Frida Bakker

Psycholoog
EMDR Therapeut

Renske Schuringa Psycholoog Soest
Renske Schuringa

Psycholoog
Neurofeedback therapeut
Biofeedback therapeut

 

Joke Bruins Klinisch Neuro psycholoog BrainNetwork Zeist
Joke Bruins

Klinisch Neuropsycholoog

Martine Janssen-Wouters GZ-Psycholoog BrainNetwork Zeist
Martine Janssen-Wouters

GZ-Psycholoog
EMDR Therapeut
Orthopedagoog Generalist

Anneke Sookhoo Psycholoog BrainNetwork Zeist en Soest
Anne Sookhoo-van Ginneken

Psycholoog
EMDR therapeut
Mindfulness

Annemiek Ekelschot
Annemiek Ekelschot

Office manager

Persoonlijk & betrokken

Afhankelijk van je klachten zoeken we op individueel niveau naar de beste behandeling, waarbij we verschillenden technieken kunnen combineren zoals CGT, EMDR, ACT, biofeedback of hartcoherentietraining. We geloven daarbij sterk in het lerend vermogen van je brein en lichaam. We werken vanuit de generalistische basis GGZ (verzekerde zorg), complementaire zorg en we kunnen je tevens begeleiden als coach bij meer algemene (onverzekerde) hulpvragen.

 

Generalistische basis GGZ

We werken klacht(vraag)gericht en op basis van een persoonlijk behandelplan. Voor diverse hulpvragen zoals bijvoorbeeld angst- & paniekstoornissen, AD(H)D, stemmingsproblematiek, onverklaarbare lichamelijke klachten of trauma bieden we behandelingen aan binnen de (GB GZZ) verzekerde zorg.

Complementaire zorg

BrainNetwork heeft een sterke expertise op het gebied van lichaamsgerichte en ervaringsgerichte behandelingen. We bieden complementaire zorg in aanvulling op een regulier zorgtraject of als separate behandeling, zoals bijvoorbeeld de inzet van neurofeedback bij o.a. ADHD, slaapproblemen of NAH.

Psychologische begeleiding, coaching & leefstijl

Geen officieel zorgtraject, maar wel behoefte aan begeleiding van een psycholoog? Ook zonder verwijzing of officiële diagnose kunnen we je helpen bij diverse psychische klachten. Dit zijn in de praktijk vaak kortdurende trajecten en volledig ingericht op jouw hulpvraag. Deze zorg wordt niet verzekerd door de zorgverzekeraar.

Neurofeedback & Biofeedback

Naast evidence based methode zoals CGT kijken we altijd naar nieuwe technieken en behandelmethode die ons kunnen helpen om de hulpvraag van onze cliënten nog beter te bedienen. Zo hebben we als praktijk een sterke expertise ontwikkeld op het gebied van Neurofeeedback en Biofeedback.

Onze praktijk is gekwalificeerd als Neurofeedback specialist BCN en lid van de BCIA. De BCIA is een non-profit organisatie en het enige erkende Internationale Instituut voor opleiding en professionalisering van Neurofeedback en biofeedback therapeuten. Om BCIA gecertificeerd te zijn en te blijven is het belangrijk om continu opleiding en training te volgen die erkend zijn door deze organisatie. 

BrainNetwork Biofeedback

Erkende psychologenpraktijk

BrainNetwork werkt uitsluitend met gecertificeerde therapeuten. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende instanties om de kwaliteit van onze behandelingen te borgen. Als praktijk zijn we aangesloten bij de volgende organisaties:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork psychologenpraktijk

BrainNetwork is een moderne psychologenpraktijk met vestigingen in Zeist en Soest. Binnen de behandeling staat het welzijn van jou als cliënt altijd voorop. We willen dat je je op je gemak, veilig en vertrouwd voelt. Transparante en duidelijke communicatie vinden we daarbij belangrijk. Dit houdt in dat we helder communiceren en het ook aan zullen geven als onze behandelmethode geen passende methode is in het aanpakken van je klachten. We bieden zowel zorgtrajecten voor volwassenen als kinderen aan.

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen?