Samenwerking

 

Binnen BrainWork willen we de beste behandeling kunnen bieden. Naast de nascholings activiteiten wordt er daarom  veel samengewerkt met andere praktijken en organisaties. Verschillende inzichten kunnen zo met elkaar gedeeld worden.

 

MIND MEDIA

Mind Media biedt innovatieve medische technologie voor het meten van mind-body functies ter verbetering van de menselijke gezondheid en prestaties. Daarnaast verzorgen zij verschillende opleidingen. Via Mind Media werken wij met de nieuwste apparatuur op dit gebied.

Mindmedia

 

 

 

PSYCHOLOGIE PRAKTIJK ILONA VERSTEGEN

Psychologen Praktijk Ilona Verstegen is een kleinschalige psychologie praktijk in het centrum van Roermond. Zij bieden een geintegreerde behandeling op basis van onder andere Cognitieve Gedragstherapie, Biofeedback, Neurofeedback en Mindfulness.

 

BRAINSPA

BrainSpa is een onafhankelijke organisatie die zich richt op hoog kwalitatieve analyses, trainingen, workshops, hulpverlening en persoonlijk maatwerk met als uitgangspunt en expertise; het brein. Zij werken vanuit de overtuiging dat de mens in de kern op orde is en het functioneren vooral kan worden verstoord door gedachten en emotionele patronen.Het inzicht in die mechanismen is het begin van verandering naar een meer bewust, helder en vitaal leven. Zij bieden een behandeling middels Neurofeedback, biofeedback, mindfulness, therapie en coaching.

Brain Spa

 

 

 

KRACHT DOOR BALANS

In praktijk Kracht door balans leren mensen hun innerlijke balans herstellen en gezonde keuzes maken. Zodra er weer balans is op psychisch en lichamelijk niveau, zullen de opgebouwde klachten afnemen.  De psychologische begeleiding richt zich op veranderingen in het hier en nu en is praktisch van aard. Indien nodig, worden meer lichaamsgerichte methoden ingezet, zoals biofeedback en AVE.

× Direct contact opnemen