Psycholoog Zeist

Zoek je een psycholoog in Zeist die jouw klachten effectief behandelt? BrainNetwork hanteert een persoonlijke aanpak en je wordt altijd geholpen door academisch geschoolde en erkende therapeuten. Langdurig resultaat is het uitgangspunt van elke behandeling.

Bij onze psychologenpraktijk in Zeist kun je terecht met uiteenlopende klachten, zoals angst en paniek, AD(H)D, zelfbeeld problemen, een depressie of burn-out. We werken met diverse behandelmethodes, waaronder cognitieve gedragstherapie, ACT (Acceptance Commitment Therapie), EMDR en biofeedback.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is onderdeel van onze transparante en laagdrempelige werkwijze. In zo’n gesprek vertellen we je direct wat wij als psycholoog in Zeist voor jou kunnen betekenen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op via 030-2272365 of mail naar info@brainnetwork.nl.

Persoonlijke behandeling

Geen standaard protocol maar een behandeling aangepast op jouw situatie

Resultaat gericht

We werken vanuit een integrale aanpak door een combinatie van fysiologie en psychologie

Duidelijk & transparant

Het succes van de behandeling bepalen we samen. Heldere communicatie is daarbij belangrijk

Hoe maken wij als psycholoog in Zeist het verschil?

Elke situatie is anders. Daarom vinden wij dat een persoonlijke benadering onmisbaar is in de psychologie. Naast het leveren van maatwerk zijn wij dankzij onze specialisatie in biofeedback een toonaangevende psycholoog in Zeist.

Bij BrainNetwork benaderen we klachten niet alleen vanuit het mentale perspectief, maar kijken we indien noodzakelijk ook naar het lichaam. We benaderen klachten vanuit de visie dat het hoofd, lichaam en hart met elkaar in verbinding staan.

Door te kiezen voor een brede en persoonlijke aanpak kunnen we klachten op een duurzame manier behandelen. Bijkomend voordeel is dat al onze psychologen in Zeist academisch geschoold en gecertificeerd zijn.

Omdat wij naast Zeist ook een vestiging in Soest hebben, weten mensen ons te vinden vanuit plaatsen als Driebergen, Bunnik, Bilthoven, De Bilt, Utrecht (stad), Veenendaal en andere plaatsen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Meer weten? Neem gerust contact op met de psychologenpraktijk.

Psychologenpraktijk in Zeist voor diverse klachten

BrainNetwork is een psycholoog in Zeist waar je terecht kan met uiteenlopende klachten. Dit zijn de meest voorkomende klachten die wij met onze persoonlijke en effectieve werkwijze behandelen:

  • Angst & paniek
  • Depressie
  • Slaapproblemen
  • Burn-out en stressgerelateerde klachten
  • Zelfbeeldproblematiek
  • ADHD, ADD en andere cognitieve problemen
  • Whiplash
  • Niet aangeboren hersenletsel
  • Spanningshoofdpijn en migraine
  • Somatisch onverklaarbare klachten (SOLK)

Staan jouw klachten er niet tussen? Neem gerust contact op, onze psychologen kijken graag wat ze voor jou kunnen betekenen. Een behandeling wordt volledig of deels vergoed, afhankelijk van de klacht en behandelmethode. Je hebt hiervoor een doorverwijzing van jouw huisarts naar onze psychologenpraktijk nodig.

Onze behandelingen

BrainNetwork werkt met erkende psychologen en verschillende behandelmethoden. Afhankelijk van jouw situatie wordt er gekeken naar een passende behandeling, waarbij soms verschillende technieken met elkaar worden gecombineerd. Hiermee kunnen we positieve en lange termijn resultaten bereiken. 

Niet alleen zijn de behandelende psychologen academisch opgeleid, ook hebben ze al ruime ervaring met het behandelen van zowel kinderen als volwassenen.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Door een combinatie van zowel cognitieve therapie en gedragstherapie leer je problematische situaties anders te bekijken én er anders mee om te gaan.

Biofeedback therapie

Door lichaamssignalen, onder andere spierspanning en ademhaling, te meten leer je meer inzicht te krijgen in je eigen lichaam, waardoor je autonome zenuwstelsel meer in balans komt.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing helpt trauma’s te verwerken en los te komen van de emotionele lading die het nog steeds heeft.

Neurofeedback therapie

Neurofeedback is een behandelmethode waarbij er feedback op de hersenactiviteit wordt gegeven en de hersenen daarmee leert en traint om deze beter te reguleren.

Hoe verloopt een behandeltraject in bij ons in Zeist?

Als je voor BrainNetwork kiest als jouw psycholoog in Zeist, bieden wij allereerst een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is belangrijk, omdat we een persoonlijke  behandeling willen aanbieden die aansluit op jouw hulpvraag en klacht. Op deze manier kunnen we eerst kijken of wij jou de juiste behandeling kunnen bieden. Ook geeft dit voor jou de gelegenheid om te kijken of het bij je past en jij je er goed bij voelt.

Afhankelijk van jouw klachten kiezen we de juiste behandeling of een combinatie van meerdere behandelingen. Je krijgt persoonlijk advies en uiteindelijk bepaal je dus zelf of het wat voor je is. Een behandelingstraject bestaat altijd uit onderstaande stappen:

1. Kennismaking

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je klachten en vertellen we je wat we voor jou kunnen betekenen.

2. Intake

Als je het traject voortzet plannen we een verdiepende intake in. Hierin gaan we dieper op de klachten in en stellen we een compleet plan op.

3. Behandeltraject

We volgen gedurende het traject steeds het vooraf opgestelde plan, maar er zijn tussentijds evaluatiemomenten zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is.

4. Afronding

We werken toe naar het behalen van onze doelen. In overleg met jou kiezen we het juiste moment om de behandeling af te ronden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork psycholoog Zeist: maak een afspraak!

BrainNetwork maakt het verschil met een persoonlijke werkwijze. Daarnaast beheersen wij diverse behandelmethodes en werken we uitsluitend met academisch geschoolde en erkende psychologen.

De psychologenpraktijk van BrainNetwork is gevestigd nabij het treinstation Driebergen-Zeist. Daarnaast hebben we een vestiging in Soest. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Als psycholoog in Zeist staat we voor jou klaar. Neem dus gerust contact op via onderstaand contactformulier of door bellen of appen!

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.