Vacature Neurofeedback therapeut

Vacature Neurofeedback therapeut. BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in de regio Utrecht. We richten ons  op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met klachten zoals o.a. ADHD, whiplash klachten, angst en paniek, slaapproblemen, stress en burn-out. In onze behandelingen staat de leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in je lichaam en brein meetbaar te maken en daarop te trainen willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten. Om dit te realiseren maken we, naast gesprekstherapie, in onze behandelingen vaak gebruik van Biofeedback en Neurofeedback therapie.

Vacature Psychologenpraktijk BrainNetwork

In 2020 zijn we op basis van dezelfde filosofie gestart met een programma dat zich richt op het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out. Deze behandelingen vallen onder ons label MindImpact (http://www.mindimpact.nl)

Voor de uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Neurofeedback therapeut (16-32 uur). Heb je affiniteit met neuropsychologie en fysiologie van het lichaam, ben je nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de psychologie zoals Biofeedback en werk je graag in een dynamische (kleinschalige) omgeving waar kwaliteit en aandacht voor cliënten voorop staat? Dan komen we graag met je in gesprek voor de vacature als Neurofeedback therapeut.

WERKEN ALS NEUROFEEDBACK THERAPEUT BIJ BRAINNETWORK

We bieden een afwisselende functie in een moderne praktijk, waarbij je verschillende cliëntgroepen met diverse klachten zal behandelen, zoals;

  • Jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out
  • Kinderen en volwassenen met problematiek (ADHD, ADD  gedrags- en leerproblematiek) middels neurofeedback
  • Volwassenen met diverse problematiek middels gesprekstherapie en biofeedback

Daarnaast verwachten we dat je actief zal deelnemen aan de verdere ontwikkeling van onze behandelingen en de zorg voor onze cliënten. We streven ernaar om onze behandelingen continu te verbeteren om zo cliënten een nog betere en langdurige oplossing te bieden.

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE?

  • je hebt een afgeronde Universitaire of HBO opleiding
  • je hebt ervaring (minimaal 2 jaar) in het behandelen van mensen met diverse problematiek
  • je hebt affiniteit met neuropsychologie en biofeedback
  • je hebt ervaring met behandelen middels Neurofeedback
  • je kan goed luisteren, bent open en enthousiast
  • je weet anderen te inspireren en in beweging te krijgen
  • je vind het leuk mee te denken in de ontwikkeling van onze behandelingen

WAT BIEDT BRAINNETWORK?

We zijn een moderne praktijk met een prettige werksfeer, waarin je jezelf kan zijn en verantwoordelijkheid krijgt. We gaan uit van vertrouwen en authenticiteit in je behandelingen. We hebben een mooie ruime locatie op loopafstand van het Station Driebergen-Zeist en in een gezondheidscentrum in Soest.

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie als behandelaar in een praktijk die groeiende is. Binnen onze praktijk hechten we veel belang aan ontwikkeling en verdieping in behandelmethoden. Je ontvangt een persoonlijk opleidingsbudget en we zullen je ook intern begeleiden d.m.v. training en intervisie. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het gebied van neurofeedback en biofeedback.

Voor deze vacature hanteren we een salaris richtlijn conform de CAO GGZ, daarnaast is deze vacature eventueel ook in te vullen als zelfstandige professional.

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE?

Wil je meer weten over BrainNetwork en onze werkwijze kijk ook eens op onze website: www.brainnetwork.nl en www.mindimpact.nl

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovenstaande criteria? Solliciteer dan direct via info@brainnetwork.nl t.a.v. Ilse Mennen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Veel van onze clienten komen vanuit de regio Utrecht: AmersfoortZeistBilthovenDe BiltUtrechtSoestHoutenWoerdenVeenendaal en Nieuwegein.

BrainNetwork is aangesloten bij: