Een psycholoog in de buurt van Bunnik

Ervaar jij mentale klachten of heb jij last van fysieke klachten die niet verklaarbaar zijn? Dan kan het prettig zijn om langs te gaan bij een psycholoog. Bunnik ligt vlak bij onze psychologenpraktijk BrainNetwork. Wij zien doorgaans veel verschillende soorten klachten, zowel mentaal als fysiek. Denk bijvoorbeeld aan angst of paniek, een depressie of een burn-out, maar ook onverklaarbare hoofdpijn en migraine.

De erkende psychologen van BrainNetwork zijn gespecialiseerd in krachtige behandelmethodes, zoals biofeedback, neurofeedback, hartcoherentie training en cognitieve gedragstherapie om bovengenoemde klachten te verminderen. Mensen die in Bunnik een psycholoog zoeken, weten ons daarnaast te vinden vanwege onze persoonlijke en transparante werkwijze, waarbij alles draait om langdurig resultaat.

Wil jij meer weten? Bij BrainNetwork kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen, zodat jij kan bepalen of dit iets voor jou is. Wij staan graag voor je klaar als je een psycholoog nabij Bunnik overweegt!

Persoonlijke aanpak

Geen standaard protocol maar een behandeling aangepast op jouw situatie

Resultaat gericht

We werken vanuit een integrale aanpak door een combinatie van fysiologie en psychologie

Duidelijk & transparant

Het succes van de behandeling bepalen we samen. Heldere communicatie is daarbij belangrijk

De psycholoog nabij Bunnik: bekend vanwege behandelwijzen zoals neurofeedback

BrainNetwork is een psycholoog vlakbij Bunnik die gespecialiseerd is in unieke en vooruitstrevende behandelmethodes. Naast reguliere methodes zoals cognitieve gedragstherapie zijn onze psychologen ook bevoegd om technieken als biofeedback en neurofeedback te gebruiken. Ook EMDR-therapie, behandeling voor PTSS en ACT gebruiken wij in de psychologenpraktijk.

Neurofeedback is een speciale techniek waarvoor men graag vanuit Bunnik naar onze psychologenpraktijk wil komen. Deze techniek meet namelijk jouw hersenactiviteiten, die wij voor jou inzichtelijk maken. Aan de hand hiervan kunnen we de hersenen trainen, zodat ze andere patronen leren te produceren en jouw klachten verminderen.

Door onze expertise in onder andere neurofeedback, is BrainNetwork uniek ten opzichte van andere praktijken. Wij kijken namelijk naar zowel de mentale processen als de fysieke processen in het lichaam. Door te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen en wat ze in stand houden, zorgen we dat jij in balans kunt herstellen.

In de psychologenpraktijk nabij Bunnik vind je de beste psychologen

Wij begrijpen dat jij zoek bent naar de beste psycholoog nabij Bunnik. Daarom werken wij alleen met psychologen met een academisch diploma en de benodigde certificaten. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen. Psychologen van BrainNetwork zijn onder andere deskundig in neurofeedback en biofeedback. Zo kunnen wij jou op een effectieve en duurzame manier van jouw klachten af helpen.

Andere redenen om te kiezen voor BrainNetwork:

  •         Een persoonlijke werkwijze;
  •         Gespecialiseerd in unieke behandelmethodes;
  •         Erkende psychologen;
  •         Een prettige sfeer.

Wil je meer weten? Je kunt ons altijd whatsappen of bellen!

Psychologiepraktijk Bunnik

Een werkwijze die bij jou past

Op zoek naar een psycholoog in de buurt van Bunnik die zich echt onderscheidt? Naast onze specialistische behandelmethodes zo hanteren wij een unieke werkwijze om diverse mentale klachten te behandelen. Daarnaast behandelen wij ook onverklaarbare lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn.

Wat onze werkwijze uniek maakt, is de persoonsgerichte aanpak. Door rekening te houden met jouw achtergrond en situatie, kunnen wij de behandeling hier volledig op aanpassen. Wij geloven dat een persoonlijk behandeltraject de fundering is voor een effectieve en duurzame behandeling.

Wij vinden het belangrijk dat jij je volledig comfortabel bij ons voelt. Daarom schenken wij het eerste gratis kennismakingsgesprek veel aandacht. Wij zorgen voor een eerlijk en passend advies over een eventuele behandeling in onze psychologenpraktijk nabij Bunnik.

Ook een gratis kennismakingsgesprek bij BrainNetwork? Plan deze dan nu in!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork | Psychologiepraktijk Bunnik

Wanneer je een psycholoog in Bunnik zoekt, staat BrainNetwork graag voor jou klaar. Niet alleen zijn wij zeer gespecialiseerd in de behandelmethodes, ook kijken wij verder dan alleen jouw klachten. Onze erkende psychologen hanteren een integrale aanpak, zodat we jouw klachten kunnen verminderen.

Wil jij meer weten over een bepaalde behandeling of over de praktijk zelf? Hiervoor kun je ons gerust bellen of een berichtje sturen op WhatsApp. Wil je alvast een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan ook! Bel ons op 030-2272365 of laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan de pagina. Wij nemen dan contact met je op.

BrainNetwork helpt jou graag als psycholoog nabij Bunnik!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.