Psycholoog Bunnik

Ben je op zoek naar een psycholoog in Bunnik? BrainNetwork is een regionale psychologenpraktijk, met een locatie in Zeist en Soest, dichtbij Bunnik. In onze praktijk kun je terecht met verschillende mentale of psychische klachten. In onze praktijk begeleiden we zowel volwassenen als kinderen met verschillende soorten klachten, zowel mentaal als fysiek. Denk bijvoorbeeld aan angst of paniek, een depressie of een burn-out, maar ook soms onverklaarbare klachten zoals hoofdpijn en migraine.

De erkende psychologen van BrainNetwork zijn gespecialiseerd in moderne en effectieve behandelmethodes, zoals biofeedback, neurofeedback, hartcoherentie training, cognitieve gedragstherapie en ACT therapie. Mensen die in Bunnik een psycholoog zoeken, weten ons daarnaast te vinden vanwege onze persoonlijke en transparante werkwijze, waarbij alles draait om langdurig resultaat.

Wil jij meer weten of advies over je klachten? Bij BrainNetwork streven we naar korte wachttijden om je zo snel te kunnen helpen. Ons ervaren team van psychologen staat voor je klaar. Laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tevens kan je ons dagelijks ook bereiken op telefoonnummer 030-2272365.

 

Persoonlijke aanpak

Het succes van een behandeling wordt vaak voor een groot deel bepaald door een sterke connectie met de behandelend psycholoog. Goed luisteren, maar je ook uitdagen waar nodig om zo stappen vooruit te zetten. 

Resultaat gericht

We stellen aan de start van het traject samen met jou duidelijk doelen die aansluiten op jouw persoonlijke hulpvraag. We werken vervolgens vanuit een integrale aanpak, door een combinatie van fysiologie en psychologie, om tot een effectieve begeleiding te komen.

Duidelijk & transparant

Duidelijke en transparante communicatie vinden we belangrijk vooraf en gedurende een behandelingstraject. Zo weet je wat je kan verwachten en kunnen we gezamenlijk de behandeling optimaal vorm geven.

Op zoek naar een psycholoog in Bunnik?

Vanuit onze praktijk in Zeist dichtbij Bunnik kunnen we je helpen bij diverse psychische klachten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor online therapie als dit past bij de aard van je hulpvraag. Naast reguliere behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie en ACT therapie zijn onze psychologen bevoegd om technieken als biofeedback, hartcoherentie en neurofeedback te gebruiken. Daarnaast hebben we binnen ons team opgeleide EMDR therapeuten die je kunnen helpen klachten als gevolg van trauma of PTSS.

We werken binnen onze praktijk met een ervaren team van (GZ) psychologen en biofeedback therapeuten. Vanuit onze visie benaderen we de behandeling niet alleen vanuit het mentale perspectief, maar kijken we breder naar je algehele functioneren. Mentale klachten staan vaak niet op zich maar hebben ook een impact op je fysiek en je gehele functioneren. Door de inzet van bijvoorbeeld hartcoherentie en biofeedback helpen we je om meer inzicht te krijgen in de signalen van je lichaam en hoe je omgaat met stress.

Wij vinden het belangrijk dat jij je je op je gemakt voelt binnen onze praktijk. Daarom nemen we bij het eerste gesprek, de verdiepende intake, altijd voldoende tijd om kennis te maken en een compleet beeld te krijgen van je hulpvraag en de gevolgen voor je functioneren. Mocht je eerste advies willen over je klachten kan je altijd telefonisch contact opnemen of ons een bericht sturen via mail info@brainnetwork.nl

Psycholoog Bunnik

Hoe kunnen we je helpen?

We zijn een eerstelijns psychologenpraktijk en we bieden behandelingen aan binnen de basis GGZ. Je kan bij ons terecht met diverse psychische klachten op verwijzing van een huisarts maar ook je geen duidelijk klachten hebt maar graag met een psycholoog wil spreken kan je bij ons terecht. We streven altijd  naar een korte wachtlijst om je snel te kunnen helpen, de actuele wachttijd vind je hier. 

Onze praktijk is vanuit Bunnik goed bereikbaar met auto, fiets of  openbaar vervoer, daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor een digitaal consult. Hieronder vind je de meest voorkomende klachten die wij in onze praktijk behandelen:

 • Angst en paniek
 • Depressieve klachten
 • Stemmingsproblematiek
 • Slaapproblemen
 • Burn-out en stress gerelateerde klachten
 • Zelfbeeldproblematiek
 • Concentratie problemen 
 • ADHD, ADD 
 • Trauma en PTSS
 • Somatisch onverklaarbare klachten (SOLK)

Heb je vragen over een behandeling of onze werkwijze?  Neem gerust contact op, onze psychologen kijken graag wat ze voor jou kunnen betekenen. Een behandeling bij BrainNetwork wordt volledig of deels vergoed, afhankelijk van je hulpvraag, je verzekeringen en de gekozen behandelmethode. Je hebt hiervoor wel een doorverwijzing nodig van jouw huisarts naar onze praktijk.

Verschillende behandelmethode

Als psychologie praktijk werken we met een team van ervaren psychologen en biofeedback therapeuten. Binnen dit team hebben we verschillende expertises die we inzetten op basis van de hulpvraag van onze cliënten. We maken daarbij gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals onder andere EMDR, ACT, CGT, PMT en biofeedback. Afhankelijk van de diagnose en hulpvraag bespreekt de behandelend psycholoog met jou een persoonlijk behandelplan. We stellen gezamenlijk duidelijke doelen om zo een effectief en lange termijn resultaat te bereiken en je klachten te verminderen. Wil je weten meer weten over onze behandelingen? Neem dan gerust contact op. 

 

CGT & ACT therapie

ACT Therapie en CGT vallen onder de zogenoemde gesprekstherapie. In deze behandelmethode benaderen we je klachten vanuit je gedachten, gevoelens en gedrag. Een psycholoog zal bewust maken van je gedachten maar ook aanzetten tot actie.

Biofeedback & Hartcoherentie

Biofeedback en hartcoherentie zijn methode waarbij de psycholoog je bewust maakt van de signalen van je lichaam en hoe deze invloed kunnen hebben op je gedachten en functioneren.

EMDR

EMDR is een therapievorm die afgelopen jaren snel in opkomst is, door de effectieve inzet bij klachten als trauma en PTSS. Speciaal opgeleide EMDR therapeuten binnen onze praktijk kunnen je helpen bij klachten als gevolgen van een schokkende of traumatische ervaring.

Neurofeedback training

Een training van je brein, zo zouden we neurofeedback kort kunnen omschrijven. Neurofeedback is erop gericht om de communicatie tussen de verschillende hersendelen te versterken, waardoor bepaalde klachten zoals slaapproblemen of concentratieproblemen als gevolg van ADHD kunnen verminderen.

Resultaat gerichte behandeling

Vanuit Bunnik is onze locatie in Zeist goed te bereiken. Ons team van psychologen staat voor een betrokken en transparante werkwijze waarbij resultaatgericht te werk gaan. Wij bekijken op basis van de diagnose en gericht op de persoon zelf, welke behandeling of combinatie van behandelmethoden het beste bij jou past. We communiceren hier duidelijk over zodat je van te voren weet hoe het traject eruit zal zien (aantal sessies) en ook of de behandeling mogelijk (deels) vergoed wordt door een verzekeraar. Of het traject vergoed wordt is afhankelijk van je verzekering, het type behandeling en je hulpvraag. Een behandelingstraject bij BrainNetwork bestaat meestal uit onderstaande stappen:

 

1. Advies over je klachten

We bieden de mogelijkheid voor telefonisch kennismakingsgesprek (15 min). We bespreken dan kort je hulpvraag en adviseren je over de mogelijke begeleiding die we kunnen bieden om je effectief te helpen.

2. Verdiepende intake

Een behandeling start altijd met een verdiepende intake (60/90 minuten). Tijdens de intake onderzoeken we je hulpvraag om zo ons behandelplan hierop aan te sluiten. Daarbij maken we vaak gebruik van vragenlijst om een compleet beeld te krijgen.

3. De behandeling

Een reguliere behandeling bestaat meestal uit 8 tot 12 sessies om tot een effectief resultaat te komen. Neurofeedback is daarop een uitzondering. Tijdens het behandelingstraject plannen we evaluatiemomenten om, in overleg met jou, bij te sturen als dat nodig is.

4. Afsluiten

Een psycholoog werkt samen met jou naar een effectief resultaat in het verminderen van je klachten. In overleg  kiezen we het juiste moment om de behandeling af te ronden. Ook na de behandeling staan we voor je klaar en kan je contact opnemen met de behandelend psycholoog.

Direct een afspraak plannen met een Psycholoog?

Wil je direct advies van een psycholoog of een intake plannen? Onze praktijk is telefonisch goed bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 12.00 op telefoonnummer 030-2272365. Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork | Psychologiepraktijk Bunnik

Zoek je een psycholoog in Bunnik ? Als psychologenpraktijk BrainNetwork kunnen we je helpen bij diverse psychische klachten. We werken met een klein team van ervaren psychologen met verschillende expertises. We proberen onze wachttijden zo kort mogelijk te houden zodat je vaak snel kan starten met een behandeltraject.

Wil jij meer weten over een bepaalde behandeling of  graag advies van een psycholoog? Neem gerust contact met ons op. Wil je graag direct een intake plannen? Bel ons dan op 030-2272365 of laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.