Psycholoog vlakbij Doorn

Welkom bij psychologie praktijk BrainNetwork. Ben je op zoek naar een persoonlijke en effectieve behandeling van je klachten? Een psycholoog van BrainNetwork helpt je graag. Onze moderne praktijk in Zeist is gespecialiseerd in Cognitieve gedragstherapie en Biofeedback. Wij bieden een behandeling voor uiteenlopende klachten zoals angst en paniek, slaapproblemen, AD(H)D, depressie, zelfbeeld problemen en burn-out.

Een psycholoog van BrainNetwork is een ervaren en deskundige therapeut, die werkt op basis van jouw persoonlijke situatie. Een langdurig en blijvend resultaat is daarbij ons uitgangspunt. Door middel van een transparante en duidelijk aanpak bereiken we samen met jou het beste resultaat. In onze behandelingen maken we gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en ACT (Acceptance Commitment Therapie) vaak in combinatie met biofeedback. Graag leggen we in kennismakingsgesprek uit wat dit voor jou kan betekenen.

Zoek je een psycholoog en wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op via 030-2272365 of via mail of info@brainnetwork.nl.

Persoonlijke aanpak
Geen lange wachtlijsten
Erkende therapeuten

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een burn-out, AD(H)D, slaapproblemen, angst en paniek klachten? Of kampt je met zelfbeeld problemen of somberheid. Een psycholoog van BrainNetwork kan je helpen. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we kunnen aangeven wat we voor je kunnen betekenen en jij een beeld krijgt van hoe wij te werk gaan.

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie is in Nederland een effectieve behandelmethode die veel toegepast wordt door psychologen op verschillende klachten. De behandelmethode gaat ervan uit dat je gedachten, je gevoel en gedrag met elkaar samenhangen. Deze drie elementen beïnvloeden elkaar. Niet de situatie op zich, maar de gedachten over die bepaalde situatie bepalen hoe jij je erbij voelt en hoe je erop reageert (wat je gedrag is). Dit is voor iedereen anders en vaak ben je jezelf niet bewust van deze patronen.

Bij cognitieve gedragstherapie helpt onze psycholoog je gedachte, je gevoel en je gedragscirkel inzichtelijk te maken en je vervolgens te leren om op een andere manier naar situaties te kijken. Dit helpt je om anders met situaties om te gaan en mogelijk je gedrag aan te passen. Lees hier​ meer over deze behandelmethode.

Psychologenpraktijk

Biofeedback

Onze psychologen zijn gespecialiseerd in biofeedback. Biofeedback is een unieke behandelmethode waarbij lichaamssignalen zoals spierspanning, huidgeleiding, ademhaling, hartslag en handtemperatuur de basis vormen voor de behandeling.  Deze behandelmethode gaat uit van een sterke samenwerking tussen je brein en lichaam. Zo kan de behandelaar bijvoorbeeld door middel van een biofeedback-meting inzichtelijk maken hoe jouw lichaam reageert op stress en zien in hoeverre je lichaam in staat is om hiervan te hertellen.

Je lichaam reageert op situaties die zich voordoen. Je lichaam wordt geactiveerd of ontspant. Je lichaam is continu op zoek naar een balans. Maar deze balans kan verstoord raken. Op het moment dat er zo een verstoring in je lichaam en brein ontstaat, kan dit verschillende klachten geven. De behandeling door middel van biofeedback is erop gericht om je meer inzicht te geven in het functioneren van je lichaam en brein. Daarbij zal onze psycholoog je helpen om lichaamssignalen te herkennen en er op bewust niveau zelf meer sturing aan te geven. Lees hier​ meer over deze unieke behandelmethode.

Neurofeedback is een vorm van biofeedback waarbij er een terugkoppeling wordt gegeven op de hersenactiviteit. Deze methode is uitermate geschikt bij klachten zoals ADHD en Slaapproblematiek.  Lees hier​ meer over Neurofeedback.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Psychologiepraktijk Doorn

Wil je graag meer weten over de behandelingen of een afspraak maken met een psycholoog van BrainNetwork? Wij bieden behandelingen voor zowel volwassenen als kinderen met verschillende klachten zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, Autisme, Angstklachten, Leerproblemen, Hoofdpijn, Slaapproblemen & Burn-out.

Je kan ons 5 dagen per week bereiken van 9.00 tot 18.00 op 030-2272365.  Onze praktijk bevind zich op een centrale locatie in Zeist op loop afstand van het station Driebergen-Zeist en dichtbij de afrit van de A12. We zijn met de auto of openbaar vervoer goed te bereiken vanuit onder andere Zeist, Utrecht, Doorn, Nieuwegein, Bilthoven.  Vind hier onze locatie.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.