Psycholoog Driebergen

Ben je op zoek naar een effectieve en duurzame behandeling voor jouw klachten? Als psycholoog nabij Driebergen staat BrainNetwork voor jou klaar. Onze psychologen zijn academisch geschoold en werken op basis van jouw persoonlijke situatie. Bovendien maken we gebruik van verschillende specialistische behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, acceptence commitment therapie, biofeedback, neurofeedback en meer.

In onze praktijk behandelen wij diverse klachten. Heb je bijvoorbeeld last van paniek of angst? Voel je je depressief? Of heb je onverklaarbare hoofdpijn? Dan kun je terecht bij BrainNetwork!

Natuurlijk moet jij je op je gemak voelen. Daarom kun je bij ons eerst een gratis kennismakingsgesprek inplannen, zodat jij de praktijk en onze werkwijze kunt leren kennen. Daarbij geven wij advies over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Nieuwsgierig? Mail gerust naar info@brainnetwork.nl of bel naar 030-2272365 als je vragen hebt. Ook kun je direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen voor een psycholoog vlakbij Driebergen.

Persoonlijke behandeling

Geen standaard protocol maar een behandeling aangepast op jouw situatie

Resultaat gericht

We werken vanuit een integrale aanpak door een combinatie van fysiologie en psychologie

Duidelijk & transparant

Het succes van de behandeling bepalen we samen. Heldere communicatie is daarbij belangrijk

Waarom BrainNetwork als jouw psycholoog in Driebergen?

Ieder mens is uniek, vinden wij bij BrainNetwork. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat geen behandeling hetzelfde kan zijn, want iedereen verdient maatwerk. Door jouw persoonlijke situatie te onderzoeken, geven wij aan welke methodes wij het beste vinden passen. Bovendien zijn onze psychologen gespecialiseerd in onder andere biofeedback en neurofeedback. Daarom komen veel mensen voor een psycholoog vanuit Driebergen naar BrainNetwork.

Wij onderscheiden ons door niet alleen te kijken naar jouw mentale klachten, maar ook naar de fysieke processen in jouw lichaam. Door te begrijpen waar de oorzaak ligt van de klachten, kunnen we patronen doorbreken en langdurige resultaten bereiken. Het hoofd, hart en lichaam staan immers in verbinding met elkaar.

Wij hebben twee vestigingen, namelijk in Zeist en in Soest. Veel mensen vanuit onder andere Utrecht, Veenendaal, Driebergen, Bunnik zien wij in onze psychologenpraktijken.
Bel of app ons gerust voor meer informatie!

Met welke klachten kun je bij BrainNetwork terecht?

Als psycholoog vlak bij Driebergen zien wij veel verschillende klachten in onze praktijk. Van spanningshoofdpijn tot angst en paniek klachten en van ADHD tot aangeboren hersenletsel.

Een behandeling bij BrainNetwork kan deels of helemaal worden vergoed door jouw zorgverzekering, wanneer je bij jouw huisarts een doorverwijzing naar onze praktijk hebt gekregen.

Een overzicht van veel behandelde klachten:

 • Angst & paniek
 • Depressie
 • Slaapproblemen
 • Burn-out en stress gerelateerde klachten
 • Zelfbeeldproblematiek
 • ADHD, ADD en andere cognitieve problemen
 • Whiplash
 • Niet aangeboren hersenletsel
 • Spanningshoofdpijn en migraine
 • Somatisch onverklaarbare klachten (SOLK)

Ervaar jij een klacht die we hierboven niet hebben genoemd? Dat is geen punt. Je kunt altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan bekijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Onze behandelingen

Als psycholoog nabij Driebergen zijn wij gespecialiseerd in diverse unieke behandelmethodes voor een duurzaam resultaat. De behandelingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Onze psychologen zijn hiervoor academisch opgeleid en voorzien van de benodigde certificaten.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Door een combinatie van zowel cognitieve therapie en gedragstherapie leer je problematische situaties anders te bekijken én er anders mee om te gaan.

Biofeedback therapie

Door lichaamssignalen, onder andere spierspanning en ademhaling, te meten leer je meer inzicht te krijgen in je eigen lichaam, waardoor je autonome zenuwstelsel meer in balans komt.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing helpt trauma’s te verwerken en los te komen van de emotionele lading die het nog steeds heeft.

Neurofeedback therapie

Neurofeedback is een behandelmethode waarbij er feedback op de hersenactiviteit wordt gegeven en de hersenen daarmee leert en traint om deze beter te reguleren.

Het behandeltraject

Bij BrainNetwork vinden wij het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw psycholoog in de buurt van Driebergen. Wij bieden daarom eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen. Daarbij geven we persoonlijk advies en leggen we eventuele behandelmethodes uit. Op deze manier kun je zelf besluiten of BrainNetwork bij jou past.

Zo ziet een behandeltraject bij BrainNetwork eruit:

1. Kennismaking

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je klachten en vertellen we je wat we voor jou kunnen betekenen.

2. Intake

Als je het traject voortzet plannen we een verdiepende intake in. Hierin gaan we dieper op de klachten in en stellen we een compleet plan op.

3. Behandeltraject

We volgen gedurende het traject steeds het vooraf opgestelde plan, maar er zijn tussentijds evaluatiemomenten zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is.

4. Afronding

We werken toe naar het behalen van onze doelen. In overleg met jou kiezen we het juiste moment om de behandeling af te ronden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Maak een afspraak bij de psycholoog vlakbij Driebergen

BrainNetwork is een psychologenpraktijk die gebruikmaakt van een persoonlijk en gepersonaliseerd behandeltraject. Met specialistische methoden en academisch geschoolde psychologen kunnen we samen met jou een langdurig en effectief resultaat bereiken.

Wij hebben twee locaties, namelijk in Zeist en in Soest. Je kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen of te appen. Daarnaast kun je ook onderstaand formulier in te vullen, zodat wij jou bellen wanneer je een psycholoog in Driebergen nodig hebt.

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze behandelingen of wil je meer weten over je klachten en wat we voor je kunnen doen? Onze praktijk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 030-2272365.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken via het mailadres info@brainnetwork.nl.

Meer informatie over onze behandelingen kan je ook vinden in onze blog.

Onze behandelingen

BrainNetwork werkt met erkende psychologen en verschillende behandelmethoden. Afhankelijk van jouw situatie wordt er gekeken naar een passende behandeling, waarbij soms verschillende technieken met elkaar worden gecombineerd. Hiermee kunnen we positieve en lange termijn resultaten bereiken. 

Niet alleen zijn de behandelende psychologen academisch opgeleid, ook hebben ze al ruime ervaring met het behandelen van zowel kinderen als volwassenen.

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Door een combinatie van zowel cognitieve therapie en gedragstherapie leer je problematische situaties anders te bekijken én er anders mee om te gaan.

Biofeedback therapie

Door lichaamssignalen, onder andere spierspanning en ademhaling, te meten leer je meer inzicht te krijgen in je eigen lichaam, waardoor je autonome zenuwstelsel meer in balans komt.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing helpt trauma’s te verwerken en los te komen van de emotionele lading die het nog steeds heeft.

Neurofeedback therapie

Neurofeedback is een behandelmethode waarbij er feedback op de hersenactiviteit wordt gegeven en de hersenen daarmee leert en traint om deze beter te reguleren.