Vacature Neurofeedback therapeut

Vacature Neurofeedback therapeut. BrainNetwork is een regionale psychologie praktijk met praktijklocaties in Zeist & Soest. We richten ons op de behandeling van volwassenen, adolescenten en kinderen met klachten zoals o.a. ADHD, whiplash klachten, angst en paniek, slaapproblemen, stress en burn-out.

We zijn een betrokken BGGZ praktijk die werkt vanuit een positieve en holistische benadering. In onze behandelingen staat de leerbaarheid van je eigen brein en lichaam centraal. Door processen in je lichaam en brein meetbaar te maken en daarop te trainen willen wij een duurzame oplossing bieden in het verminderen van klachten. Om dit te realiseren maken we, naast gesprekstherapie, in onze behandelingen vaak gebruik van Biofeedback en Neurofeedback therapie.

Neurofeedback Therapeut

Vacature Neurofeedback therapeut: Wat ga je doen?

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Neurofeedback therapeut (16-32 uur). Heb je affiniteit met neuropsychologie en fysiologie van het lichaam, ben je nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de psychologie zoals Biofeedback en werk je graag in een dynamische (kleinschalige) omgeving waar kwaliteit en aandacht voor cliënten voorop staat? Dan komen we graag met je in gesprek voor de vacature als Neurofeedback therapeut.

We bieden een afwisselende functie in een moderne praktijk, waarbij je verschillende cliëntgroepen met diverse klachten zal behandelen, zoals;

 • Jongvolwassenen en volwassenen met slaapproblemen, stressklachten en burn-out
 • Kinderen en volwassenen met problematiek (ADHD, ADD gedrags- en leerproblematiek)
 • Volwassenen met diverse problematiek middels gesprekstherapie en biofeedback

Daarnaast verwachten we dat je actief zal deelnemen aan de verdere ontwikkeling van onze behandelingen en de zorg voor onze cliënten. We streven ernaar om onze behandelingen continu te verbeteren om zo cliënten een nog betere en langdurige oplossing te bieden.

 

Vacature Neurofeedback therapeut: Wie zoeken we?

Naar wie zijn we op zoek voor de vacature van Neurofeedback therapeut? Ben je client gericht, energiek, geïnteresseerd in de neuropsychologie en werk je graag in een persoonlijke en informele werkomgeving? We komen graag met je in contact.

 • je hebt een afgeronde Universitaire of HBO opleiding
 • je hebt ervaring (minimaal 2-3 jaar) in het behandelen van mensen met diverse problematiek binnen de reguliere GGZ
 • je hebt affiniteit met neuropsychologie en biofeedback
 • ervaring met Neurofeedback is een pré (opleiding tot Neurofeedback therapeut is mogelijk)
 • je kan goed luisteren, bent open en enthousiast
 • je weet anderen te inspireren en in beweging te krijgen
 • je vind het leuk mee te denken in de ontwikkeling van onze behandelingen

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je graag meer weten over onze praktijk neem dan contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar Ilse via ilse@brainnetwork.nl

Werken bij BrainNetwork

We zijn een regionale psychologie praktijk met een prettige werksfeer, waarin je jezelf kan zijn en verantwoordelijkheid krijgt. We gaan uit van vertrouwen en authenticiteit in je behandelingen. We hebben een mooie ruime locatie op loopafstand van het Station Driebergen-Zeist en een locatie in een gezondheidscentrum in Soest.

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein en hecht team waarbij er persoonlijke aandacht is voor cliënten en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We hechten veel belang aan ontwikkeling en verdieping in behandelmethoden. Daarom zullen we je ook begeleiden d.m.v. training, opleidingen en intern overleg. Je ontvangt een persoonlijk opleidingsbudget en we zullen je ook intern begeleiden d.m.v. training en intervisie. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot biofeedback therapeut.

Voor deze vacature hanteren we een salaris richtlijn conform de CAO GGZ inclusief 13de maand, daarnaast is deze vacature eventueel ook in te vullen als zelfstandige professional. Het pensioen is geregeld bij het PFZW.

 

GZ Psycholoog Soest

Sollicitatie

Wil je reageren op een van onze vacatures in Zeist of Soest? Heb je een vraag over werken bij BrainNetwork? Neem contact met ons op via dit contact formulier of stuur een mail naar ilse@brainnetwork.nl

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrainNetwork is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

BrainNetwork is een moderne psychologie praktijk in Zeist. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve behandeling voor kinderen en volwassenen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je graag overleggen met een van onze psychologen? Neem dan contact met ons op. Veel van onze cliënten komen vanuit de regio Utrecht: AmersfoortZeistBilthovenDe BiltUtrechtSoestHouten, Baarn, Driebergen & Soesterberg.

BrainNetwork is aangesloten bij: